Odp: Jaki biznes ma największe zyski?
Czytałem cały temat ale opowiem teraz o moim sklepie. Otóż jest to sklep
Jóźwiak RTV&AGD Company. Nie trudno się domyślić co tam sprzedaję. Mam pierwszorzędny personel (2 sprzedawców ze złotą rangą plus ja, kierownik również ze złotą rangą, magazyniera, i kasjera oczywiście też złote rangi). Mój sklep jest dość obszerny, jest na dole, a na górze mam mieszkanie. Ceny są ustawione na poziomie bardzo wysokim, klientów nie brakuje zdarza się że zostawiają w kasie po 40 tysięcy simoleonów!!! Pensje pracowników są również bardzo wysokie co wpływa na morale załogi. Niestety w mojej firmie jest niezły zapieprz, prawie codziennie pracujemy po 14-16 godzin, pracownicy mdleją ze zmęczenia ale nikomu nie przychodzi do głowy zrezygnować. Mam 600 gwiazdek przywiązania klientów dlatego jeśli 1 klient ma 5 gwiazdek to łatwo go przekonac do kupna. Już kilka razy był u mnie reporter, mam chyba 4 nagrody Najlepszy z najlepszych. U mnie w sklepie najdroższą rzeczą jest TV za 12 tysięcy ale jest na niego wielu chętnych wystarczą 2-3 komendy olśnij. Dzienne obroty to zawsze ok 40 tysięcy, ale zdarzyło się też 50. Łączne obroty dochodzą już gdzieś do miliona także kasy mam w bród. Nie będe opowiadał o moim majątku ale zaznaczam że nie używałem żadnych kodów a mam ten sklep, 3 domy letniskowe, mln na koncie. ELEKTRONIKA TO PRAWDZIWA ŻYŁA ZŁOTA!!!!
|