Ojejku, przestańcie o kodach i modach gadać, bo ja bym się chciała dowiedzieć czegoś więcej o grze, a nie o tym, czy ktoś gra na kodach czy nie. Ja osobiście używam tylko testinga i ewentualnie muwobdżeksa (moveobjects) xD. Kodów na kasę bym używała - gdyby nie to, że siora znalazła gdzieś moda na blokadę obydwu kodów na kasę. Jest to jeden z dwóch jedynych modów - drugi jest na większą ilość rybek w akwarium z NA. Denerwuje mnie to, że simy co chwila muszą latać do toalety czy jeść co pół simowej godziny. Więc używam kodu, którego moja siora nawet nie waży się blokować - sama go używa, chociaż nie do potrzeb. Wiadomo, move.. używam do ładnego ogródka lub eksperymentów :>. I o co cała dyskusja? Każdy jest inny. Niektórzy chcą mieć grę jak najbardziej realną, ale np. mają 7 simów - i jak wyrobić z potrzebami? Albo przykładowo sim musi zarobić na jedzenie, ale jest głodny. Żeby mógł zarobić, musi efektywnie pracować, a żeby efektywnie pracować, trzeba być najedzonym i wypoczętym, a żeby być najedzonym i wypoczętym, trzeba dużo zarobić.
No i po co ta dyskusja? Niektórzy mają więcej potrzeb albo błędów, niektórzy mniej.
A co do kariery: Jestem też ciekawa tych kataklizmów. Nie po to jakieś 3-4 godziny budowałam dom sima, żeby mi go zaraz meteoryt czy trzęsienie ziemi rozwaliło. Chyba że chodzi o jakiś inny typ kataklizmów - takich nic nie niszczących

A mógłby ktoś wymienić umiejętności dochodzące w Karierze? Bo w WP doszły 3: Wyrób nektaru, Fotografowanie i Sim-Fu.