Ja w zasadzie to gram rodziną która ma na nazwisko.. nie pamiętam ..xD
Ale zaczęło się tak:
Violetta wprowadziła się do domku(który sam zbudowałem) na krańcach miasta. Poznała Przemyslawa Lade i się zakochała. Wzieli ślub i Przemek przeprowadził się do jej domu, Violetta była punkową i mistrzowsko grała na gitarze, wspinała się po szczeblach kariery muzyka bardzo szybko ; ) Violi i Przemkowi urodziła się Anabella, rosła,rosła i tak dalej i dtak dalej, została dzieckiem (co już do szkoły chodzi ).Niestety pewnego dnia zmieniłem rodzine bo i sie ta znudziła a gdy ponownie do rodzinki Lada wszedłem Violetta miała czerwony pasek 'Głód' ..szybko wpisałem kod żeby go podnieś ale nie zdążyłem i Viola umarła.. Przemek sam wychowywał Anabell która zaczynała sie buntować ,tatusiek coraz lepiej radził się w karierze sportowca, często wyjeżdżał na mecze a Anabell stała się emo i zaczęła grać na gitarze jak jej mama ;D Przefarbowała sie na czarno, makijaż, ubrania.. i blada cera. Anabell poznała córke córke byłej żony Michała Kawalera(tak, u mnie wziął ślub z jakąś kobietą której chodziło o kase, urodziła im się córeczka i oni się rozwiedli) i mimo ze tamta kochała róż to zaprzyjaźniły się. Przemek dostał okazje od ośrodka naukowego by przywrócić do życia zmarłą osobe.. Wybrał Violette, dało się..prawie.. Violetta żyje teraz z rodzinką jako fioletowy duch..

Anabell szybko dorosła, z emo stała się bardziej punkiem, poznała faceta który miał kariere przestępcy ale Przemysław (już dziadek) powiedział że jego córka może zadawać się jedynie ze sportowcem i jej chłopak zmienił zawód na Sportowca. Wzięli ślub, Anabell bardzo dobrze radziła sobie w swojej muzycznej karierze a w końcu urodziła im się córka Rosa. Rosa jak stała sie nastolatką zaczęła bawić sie aparatem, na początek zabawkowym ale jak tylko zobaczyła że idzie jej na prawdę świetnie ,otrzymała od mamy lepszy model. Rosa zaczęła często wyjeżdżać do Francji, zdobywać tam przyjaciół.. Lubi robić zdjęcia ludziom z ukrycia, na chwile obecną jest nastolatką i chce być paparazzi.

To były mini dzieje rodziny Lada. XD