Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
można własnie ja spotkać w dziwnowie. Ja jak grałam swoja rodzinka w tym miescie to ona pewnego dnia spobie przeszła obok mojego domu. Byłam tym zdziwiona ale od razi zaczelam gadac moja simką z nia a potem zaproponowałam jej aby zamieszkała w moim domu. Byłam ciekawa czy ona ma jakies drzewo genealogiczne, jakas biografie czy cos ale wlasnie tego drzewa nie miała a biografia jej była chyba po angielsku ( albo wgl. jej nie było) w sumie juz dobrze nie pamieta bo juz dawno nie grałam w simsy2 z ta bella.
Ale tez jest drugi sposób przywołania belli i innych wszytskich simów do Miłowa. Trzeba wpisać ten "słynny" kod boolProp TestingCheatsEnabled true a potem utworzyc grób jakos klikajac shiftem na jakiegos sima ( byle jakiego, nic sie z nim nie dzieje ) a potem na teg grob i wybrac wskrzeszenie jakiejs osoby. Tam bedzie duuuuuuuuzo imion i trzeba bedzie byc zorientowanym kto jak ma na imie. I własnie jak znalazłam imię Bella to własnie ja wskrzesiłam w domu Ćwirów i przyspiesyłam jej urodziny tak aby była stara tak jak Mortimer ale ona potem zamieniła sie w ducha i wyparowała dosłownie znikneła na moich oczach i pojawił sie napis ze ona juz dawno odeszła bla bla bla i juz jej nie bylo.
te skrzeszenie ludzi mozecie sobie znalezc w internecie bo ja juz tego niestety nie pamietam
|