Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Mam ja Karierę... Kupiłam dzisiaj rano w MM. Bawię się moim starym zapisem. Trochę się wlecze, ale wcale nie bardziej niż zazwyczaj. Więc pod tym kontem nie narzekam. Jak na złość nie miałam gdzie w Sunset wstawić Remizy! Wszystkie działki 30x20 pozajmowane, a tu jak na złość wszystkie te dodatkowe budynki jak remiza czy komis, to 30x20. No i tutaj... z pomocą przyszła nowa właściwość gry! Chyba polubię ten dodatek... Można samemu stawiać puste parcele, lub kasować te, które są. Trochę więc poprzestawiałam, podokładałam i miałam miejsce. Jak już stała remiza, to mój Sim o cesze "dobry" chciał zostać strażakiem. No więc dobrze, niech mu będzie. Spodobało mu się to, od razu chciał grzebać przy wozie i alarmie (Nie wiem gdzie jest alarm, w sensie jak go zmodernizować). Mieliśmy jak na razie jeden niewielki pożar u Ćwirów. Remizę postawiłam koło mojego cmentarza, więc Robert miał blisko do "zajmowania się zmarłymi" (Moja dodatkowa frajda z gry to zarządzanie ilością grobów na cmentarzu). On pracuje do 17, ale wcale mu się do domu nie spieszy. Ostatnio go ściągałam do domu o 22 na noc, żeby pobył trochę z żoną i trójką maluchów (najstarszy chłopak jest nastolatkiem, później są takie dwa "wyskrobki" mała dziewczynka i noworodek chłopiec).
Byłam też w Twinbrook, ciekawe miasteczko, ale wolę mieszkać w Sunset Valley. To samo z resztą myślę o Riverview. Gdy moja kumpela przyszła do mnie z lapkiem, to miałyśmy robota, wspominałam już na tym forum, że robot mi się nie spodobał, bo jest brzydki. Wie ktoś może jak mieć tego robota z okładki? On jest ładny, a te roboty za 40 000 pkt szczęścia, są do bani. I miałam problem, żeby się nim zajmować, nie miałam złomu to się popsuł, trzeba go było naprawiać...
Screenów nie daję, bo mi się teraz nie chce ich wstawiać. Tym bardziej, że jest osobny temat na foty, a ja nie lubię się rozdrabniać.
|