View Single Post
stare 06.06.2010, 21:34   #45
Serakel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)

Cytat:
Napisał Maddie*** Zobacz post
No to ja stworzyłam simkę Mery Wont która była zła, kleptomanka i takie podobne cechy. Zachciała być złoczyńcą wiec zatrudniła się w tym magazynie "Wybitny Obywatel" chyba tak się nazywa, a także go wykupiła. Lecz była w kiepskiej formie fizycznej, wiec postanowiła się zatrudnić gdy będzie trochę lepiej. Wieczory i noce spędzała na podkradaniu czegoś sąsiadom i przewracaniu im śmietników. Dnie spędzała w siłowni i bibliotece do której przychodziła pierwsza około o 4. Postanowiła ze,pochodzi po mieście i odwiedzi jakiś nie znanych sąsiadów. Więc poszła do domu rodziny Frio. Otworzył jej Connor Frio i zaprosił do środka. Od razu Connor spodobał się Mery, wiec zaczęła z nim flirtować i jak się okazało był sam, a Mery to było oczywiście na rękę. No więc tak im się losy potoczyły ze ona do siebie go zapraszała albo go odwiedzała. Po jakimś czasie Connor się do Mery wprowadził i zaprosił ja do parku na spacer gdzie się jej oświadczył, ona oczywiście przyjęła oświadczyny. Zaraz po tym wzięli ślub. Po ślubie Mery zabierała Connora na siłownię on czwiczyl w domu oglądał w telewizje. mery raz uczyła się pisać, raz malowała a wieczory spędzała milo ze swoim mężem. Aż tu niespodzianka Mery była w ciąży i urodziła im się córeczka która nazwali Jamie. Gdy zobaczyła swoja małą córkę zło od niej odeszło i zaczęła być mila dla ludzi. Ale Connora nie zadowolała jego zona i mała córeczka, wiec zaczął zdradzać mery z Erin Kennedy. Pewnego razu gdy mery z córeczką poszła do parku Connor zaprosił Erin do domu i razem wylądowali w łóżku, ale na ich nieszczęście Mery i już około 2-3 letnia Jamie wróciła ze spaceru i ich przyłapała, zrobiła od razu Connorowi awanturę a Erin kazała się wynosić. on ja przeprosił obiecał ze już się to nie powtórzy a Mery była tak naiwna że uwierzyła. Okazało się ze Erin jest z Connorem w ciąży, wiec przyszła mu to powiedzieć, no i znowu zaczęli ze sobą... A Mery znowu ich przyłapała. Chciała jak najprędzej skończyć to małżeństwo. Connor odszedł od mery i wprowadził się z Erin do 3 pokojowego domu, urodziła im się córka Candy i Erin znowu zaszła w ciążę. Do SV wprowadziło się 4 facetów zrobionych przeze mnie: dwóch braci Ben i Randolf nazwisko chyba Salmorcks, Rancis Jetaine i Petro Marson, którzy stali się najlepszymi przyjaciółmi Mery. Tak się stało ze Mery i Petro zaczęli się spotykać, i stali się parą. Petro wprowadził się do Mery, i już niedługo po tym dowiedzieli się ze Mery jest w ciąży. Petro zabierał wieczorami Mery na kolacje, a pewnego razu się jej oświadczył, urządzili huczny Ślub, i aktualnie są małżeństwem i oczekują dziecka, a po jego narodzinach mają zamiar się przeprowadzić.
To by było na tyle o życiu Mery.
Oto kontynuacja:
No więc urodziła im się córka Colin i przeprowadzili się do domku na plaży. Jamie dziecko w wieku szkolnym zajęła się malowaniem tak jak jej matka. Petro zatrudnił się w szpitalu. Mery znów zaszła w ciąże i urodziła synka Antoniego. Matka, ojciec i nastoletnia Jamie uczyli Antoniego podstawowych umiejętności. Mała Colin już uczennica SP gotowała w piekarniku dla dzieci babeczki i naleśniki. Mery i Petro stali się dorosłymi, Jamie mł. dorosłą, Colin nastolatką strasznym chudzielcem, a Antoni chłopcem w wieku szk. Jamie spotkała w mieście nowego sąsiada Chrisa Browna i się w sobie zakochali a on się jej oświadczył, Jamie zaczęła ćwiczyć by być chudą na swym ślubie i weselu, i nastąpił ten dzień, Jamie wyszła za mąż. Mery zachciała mieć wnuka i jak się okazało Jamie była w ciąży. Wyprowadziła się z Chrisem i jak losy im się dalej potoczą to nie wiem. Colin dalej jako nastolatka uczyła się gotować, i również wzięła się za ćwiczenia na bieżni choć nie wiem po co bo i tak jest chuda jak patyk, jej brat tak ogólnie to nie wiem co robi,... bawi się, oboje pogorszyli się w nauce , w domu nie robią zadań i się spóźniają, spóźniają się tez czasami przez to ze przy wejściu do szkoły jest tłok i nie można wejść.
To na tyle......)
Serakel jest offline   Odpowiedź z Cytatem