Niestety już nie da się instalować sims3pack gdy jest aktualizacja 1.7 bo każe aktualizować do 3.3 i gdy otwieram program uruchamiający sims 3 to tylko tą zakładkę mam czynną, a gdy chce kliknąć na pobrane czy na znaczek Play(włączanie) to się nie da. Zainstalowałam wszystko (podstawka, WP, NA i karierę), następnie wrzuciłam downloads, dcbackup już miałam bez zmian, Mods do folderu Sims 3, plik resource.cfg który był zmodyfikowany wg Twojego poradnika oraz w DCCache mam również pliki z tamtego poradnika. Gra działa, ale nadal nie mam lupki na śmietniku czy skrzynce kiedy mam za zadanie przeszukać

( czy to znaczy ze po odinstalowaniu mam usunąć cały folder z moich dokumentów a które katalogi skopiować??? downloads i dcbackup?
Nie znam tego nowego sposobu wrzucania plików packages
EDIT: Odinstaluję jeszcze raz i zrobię jak piszesz, ale boję się, że znowu będzie tak, że dopóki nie zaktualizuję gry to nic nie uda mi się zrobić, czyli zainstalować dodatki. Kiedy mam wrzucić spowrotem folder MODS? Usunę mody (mam na cenzurę, na wodę i na to żeby nie było ZzzZ podczas snu sima)
A sterowniki i wszystko mam aktualne, komputer nowy mam może od 1,5 miesiąca. Może to te mody. Spróbuję zrobić jak radzisz, tylko nadal nie wiem jak wrzuca się mody i packages