Temat: Why me?
View Single Post
stare 13.06.2010, 10:56   #389
Sandy

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Why me?

Nareszcie!
Oj Volt, w tej części trochę błędów narobiłaś:

Cytat:
Zostawiały ciemne przebarwienia na zaróżowionych policzkach, by w kończy skończyć w strumieniu wody.
W końcu

Cytat:
Zamarła, słysząc ów głos, a czarna kredka odbiła się od śnieżnobiałego fajansu, pozostawiając znikomy ślad i upadła na kafelki z lekkim łoskotem ( robiąc wystarczająco dużo hałasu ).
Przecinek przed "a" i "robiąc".

Cytat:
Szara woda cicho spadła na posadzkę, bezdźwięcznie.
Lepiej byłoby "szara kropla", bo woda oznacza ogółem większą e... powierzchnię.

Cytat:
Anike czytała poranną prasę, a Ian ze skupieniem wodził palcem po ekranie dotykowego telefonu komórkowego.
Cytat:
Na ostatnie słowa parsknęła wyniosłym śmiechem, a wszystkie twarze zwróciły się na moment w jej kierunku.
Przecinek przed "a"!

Cytat:
- Coś się stało? - mruknął do niej Rudy, który siedział na podłodze przed nią.
Rudy z małej.

Cytat:
- Uwierz mi, że to co raz wyraźniej widać.
Coraz wyraźniej.

Cytat:
- Dobra, możesz już przestać? - syknęła do rudego tak, by inni jej nie usłyszeli - bardzo cię lubię Mike, ale jeszcze chwila a wylądujesz za oknem.
Bardzo z dużej. Swoją drogą piękne zdanie ;D

Cytat:
W zamyśleniu znowu, a znudzony wzrok zwrócił się w stronę dwójki agentów...
Nie rozumiem tego zdania.

Cytat:
Przynajmniej - tak myślała.
poczucie winy uderzyło w nią niczym otwarta dłoń w policzek.
Bez myślnika. A następne zdanie z dużej litery.

Cytat:
- Gadaj - syknęła, udając, że wcale, a wcale blondyn już jej nie rozbroił.
Jeszcze jedno zdanie, do kolekcji z przecinkami przed "a"

Gdyby nie te błędy byłoby jeszcze genialniej niż już jest! Przy wzmiance o róży w ustach Anike i papierze toaletowym też musiałam parsknąć śmiechem. To było piękne.
No i ogólnie role się odwróciły ;D Teraz to Emma szuka towarzystwa Ian'a, a nie odwrotnie Tylko kto był na tej fotografii? Czyżby pan barman? (Przez moment pojawił się w moich myślach taki absurdalny pomysł, że mógł to być Troy ^^). Ale jak Nancy w ogóle została agentką CIA? Zachowuje się jak typowa Barbie, nawet z wyglądu przypomina trochę Paris Hilton (No dobra, z tym to trochę przesadziłam ^^) Ale ostatecznie różnie bywa.
Przepraszam, że nie napiszę teraz nic więcej, ale chciałam zostawić komentarz zanim pożegnam się z komputerem na tydzień

Ps.
Pierwsza!

Ostatnio edytowane przez Sandy : 13.06.2010 - 11:00
Sandy jest offline   Odpowiedź z Cytatem