View Single Post
stare 15.06.2010, 21:43   #225
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Powspominajmy ;D

Domki robiło się normalnie w TS2, a potem się je wysyłało na stronkę (czyli wgrywało na serwer), chociaż tego pewna nie jestem. W każdym bądź razie przy takim domku musiała być prezentacja (zdjęcia) i (najczęściej) wywiad z mieszkańcami czy pracownikami w przypadku parceli publicznej.
Na pewno były potem te domki dostępne do ściągnięcia ale nie wiem, czy już w czasie konkursu, czy dopiero po.
Chcesz spróbować z przywróceniem tego? Byłoby fajnie (sama bodajże chciałam wziąć w tym udział w latach ubiegłych)

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42864 Tu coś masz o STV (TVS to była telewizja innej stronki- buchnęli nam nazwę czy jakoś tak to wtedy było)
Nie wiem, ile dasz radę wywnioskować z tego tematu, więc tak skrótowo: reżyserzy zgłaszali swoje filmy, seriale itd. i z tego robiło się ramówkę na poszczególne dni. Telewizję można było oglądać na stronie theims.pl.
Aha, i to nie było tak, że wszystkie filmy sklejone w jeden wielki, tylko dawało się odnośniki do poszczególnych odcinków wgranych już na YT.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem