View Single Post
stare 18.06.2010, 16:47   #546
Bully96
Guest

ThumbsUp Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Gram tylko w Miłowie.

Ćwir:

Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem. Wkrótce umarła. Ćwirowie wyprowadzili się do innego domu, luksusowej willi. Wkrótce Mortimer odmłodził się za pomocą kodu Set Age. Zadzwonił do śmierci i zapłacił maksymalną kwotę 10.000 simolenów za wskrzeszenie swojej córki. Aleksander wkrótce dorósł i poszedł na studia. Mortimer stworzył zombi (z obcego sima którego do nich wprowadziłem, nazywa się "Eksperyment Zombie #1). Adoptowali małą Asie, blondynkę.

Lotario:

Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem. Ożenił się z Niną Kaliente, teraz już Niną Lotario. Dorobili się trójki dzieci, dwóch córek i jednego syna, Antoni, Eliza, i Genowefa (wiem dziwne imię wymyśliłem). Don utopił się w basenie, i długo go nie było wśród rodziny. Jednak wskrzesiła go Dina Lotario, i połączył ich dawny upojny romans. Gorące pocałunki, bara-bara w różnych miejscach, wszystko za plecami rodziny. Jednak powrócił do rodziny, później czasami "odwiedzał" Dinę, ale ostatecznie wybrał swoją rodzinę. Jest z zawodu młodszym detektywem, a Nina Hostessą. Ich dzieci jako nastolatkowie wyprowadzili się, do "parceli nastolatka" i mieszkają same we trójkę, mają dwa sportowe auta.

Marzyciel:

Szczepan wyjechał na studia.

Kaliente:

Wiecie z opisu Lotario co i jak z obiema tymi rodzinami, więc tylko dodam że Dina zginęła w pożarze piekarnika i mebli w jej kuchni.

Przyjemniaczek czy tam Przyjemniak:

Daniel został emerytem, Andżelika wyjechała na studia, Marysia urodziła kolejne dziecko, dziewczynkę, teraz jest już dzieckiem. Liliana po staremu.

Biedak i Hak:

Rodziny te usunąłem.
  Odpowiedź z Cytatem