View Single Post
stare 20.06.2010, 13:21   #8
Meliona
Guest

Domyślnie Odp: Wszystko co można tworzyć w tym dodatku!

Bindi: ozdoby ;(, niestety. Na początku myślałam że się będą ruszać ale się zawiodłam.
Kamis: Może go ściągnęłaś z neta. W mojej wersji pamiątkowej pisało że to tylko w tej wersji, ale najwyraźniej nawet po zarejestrowaniu normalnej Kariery można ściągnąć.
Arkia: barabarum: może je w końcu zdobędę.
Fluoryt: też chcę zdobyć, opis ma fajny.
"Te rzeczy do pobrania są nie tylko w wersji pamiątkowej, wystarczy zarejestrować normalną... chyba."-No, też mi się tak wydaje, ale nie mogę sprawdzić bo mam tylko wersję pamiątkową.
"A tak właściwie to są tylko gadżety, czy tzw. "Wielkie wynalazki"?"-Ups, zapomniałam dopisać że gadżety. A ja marzyłam o wielkich wynalazkach .
"Jak działa to coś do robienia tornada??"-normalnie, stoi sobie... Właściwie to jest ozdoba i nie robi nic.

Aha, oktawiam to rzeźba (chyba), ale na pewno nie wynalazek, bo moja simka go nie wynalazła.

Moja simka ma kopacza. Najpierw wykopała świecącą dziurę, powchodziła tam kilka razy i dziura zgasła. Została tylko opcja "Zakop". Potem wykopała następną dziurę i była opcja Nazwania tunelu, byłam zaciekawiona i wykopałam następny rów, a w tamtej dziurze była opcja przeskoczenia (czy coś w tym stylu) do "Ale o o chodzi" (tak nazwałam poprzedni tunel), moja simka wskoczyła do tunelu i wyszła z "Ale o co chodzi" ! Można się przenosić. Nawet fajnie, platforma teleportacyjna, medytacja i teleportacja, oczy horusa, a teraz tunele. To się nazywa lekka przesada .

Ostatnio edytowane przez Meliona : 20.06.2010 - 13:24
  Odpowiedź z Cytatem