Odp: Losy rodzin MAXISA
Ja dalej jadę na Riverview (tyle że wszystko od nowa)
Shelley - jest z... takim facetem, on jest już od początku w Riverview, mieszka sam, nie pamiętam jak się nazywa. Zaszła z nim w ciąże, i urodziła bliźniaczki. Potem się z nim hajtnęła.
Storczyk - Szarlota jest z Kirem Cottoneye, ma z nim syna Vicente (wiek szkolny) i córkę Laurę (niemowlę). Także się z nim hajtnęła. Roksana wyszła za opiekuna do dzieci (przedtem zamieniłam go w dorosłego ;x) i także urodziła córkę, Łucję.
Biedak - Grzymisławka ożeniła się z Alkiem Preclem i mają bliźniaki - dwóch chłopców. Reszta rodziny sama wyprowadziła się z miasta. Bartłomiej jest z Ma Precel i adoptowali córkę.
Precel - Alek jest z Grzymisławką i mają bliźniaki (dwóch synów). Ma ożeniła się z Bartłomiejem Biedakiem i adoptowali czarnoskórą dziewczynkę (małe dziecko). Rhonda adoptowała córkę Caitlin, następnie ożeniła się z Donem Lothario, który też przed spotkaniem Rhondy adoptował dziecko Pamele. Po ślubie Rhonda zaszła w ciążę z Donem i urodziła trzecią dziewczynkę. Potem Dona trafił piorun i zmarł. Po jego śmierci Rhonda adoptowała jeszcze synka, i dostała depresji. Nie zajmowała się swoją czwórką dzieci, i ciągle spała. Wtedy stworzyłam jej faceta, hajtnęła się z nim i jest ok. Następnie Ma i Bartek się wyprowadzili (sami) z miasta.
Crisby - urodził im się synek.
Dalej nie pamiętam ;d
|