View Single Post
stare 29.06.2010, 17:40   #5
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Jak zestawić cechy Sima, żeby możliwe było wybranie celu życiowego związanego z edukacją? Próbowałam różnych zestawień w trybie tworzenia rodziny ale nie udało się wywołać tego celu. Ktoś wie jak to zrobić? (gram bez modów, hacków, itp.)

No i niestety mnie tez dotyczy problem nagłego wywalenia do pulpitu, odkąd mam Karierę gra częściej znika z paska zadań w najmniej oczekiwanym momencie, najczęściej podczas opcji zapisywania, ech.

A jeszcze pytanie - jaki był kod na dostęp do zablokowanych ubrań? Ta kreacja stylistki fenomenu mody bardzo fajna i chciałabym mieć ją u innych simek ale bez konieczności nieustannego stylizowania.

Wkurzyłam się dziś bo grałam simem który miał za zadanie zostać hodowcą robostworzeń, już mu niewiele zostało do osiągnięcia tego celu życiowego, gdy naszła mnie ochota na zmianę rodziny, zachodzę do salonu a tam mój sim naukowiec w karierze stylisty! Wszystko co zwiazane z uprzednią pracą poszło na marne... Ale plusem jest to że gra generuje od razu do 8 poziomu choć marne to pocieszenie gdy chodzi o spełnienie celu życiowego.

Ostatnio edytowane przez Chloé : 29.06.2010 - 17:54
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem