View Single Post
stare 30.06.2010, 20:40   #72
adrianah1
Guest

Domyślnie Odp: Ciąża - pytania

Moja simka przez jakis czas bez przerwy rodzila chlopcow (blizniaki) obojetnie czy jadla arbuzy czy tez nie. Tak bardzo chcialam, by urodzily im sie dziewczynki, ze moja simka co chwile zachodzila w ciaze, kiedy rodzili sie kolejni chlopcy, po prostu ich wykasowywalam, i simka znowu zachodzila w ciaze... Po chwili zorientowalam sie, ze ci wszycsy "usunieci" przeze mnie chlopcy sa w zwiazkach mojej simki, az mi sie przykro zrobilo, ze wymordowalam osemke dzieci :/ zdenerwowalam sie i wylaczylam gre.

Po paru dniach gre wlaczylam, chlopcow nie bylo juz w zwiazkach mojej simki. Ona znowu zaszla w ciaze. Przekonana bylam, ze znowu urodzi blizniakow chlopcow. Pogodzilam sie juz z tym i postanowilam juz nie ingerowac wiecej w jej ciaze Urzadzilam chlopiecy pokoj... sliczny, niebieski, 2 lozeczka, 2 foteliki. Wszystko dopasowane. Przez cala ciaze moja simka ciezko pracowala w ogrodku, do ostatnich godzin ciazy Pojechala do szpitala prosto z ogrodka.. a tu nagle pojawia sie informacja, ze na swiat przyszla zdrowa dziewczynka, potem kolejna, i ku mojemu zdziwieniu, 3 dziewczynka ) Oczywiscie ucieszylam sie, ale musialam znowu remontowac pokoj

Trojaczki, to masakra. Matka padala ze zmeczenia podczas gdy dzieci darly sie w nieboglosy... Rozregulowal im sie caly dzien. Uczyla ich w nocy, jak zajmowala sie jedna, to druga sie darla, bo miala brudna pieluszke i tak bez konca... W koncu nie wytrzymalam... i zagralam kodami i ustawilam potrzeby statyczne ))

Dodam na koniec, ze poraz pierwszy trojaczki urodzily sie identyczne, wszystkie mialy wlosy do ramion, czarne wlosy po rodzicach. Tylko jedna simka odziedziczyla oczy po matce - niebieskie, pozostale po ojcu - piwne. Poza tym sa identyczne nawet maja takie same brwii.

Ostatnio edytowane przez adrianah1 : 30.06.2010 - 20:43
  Odpowiedź z Cytatem