Dzięki ^_^. Średnio na zrobienie jednego występu (czyli tylko to, kiedy śpiewają ;], bez ocen jury i rozmów w salonie gwiazd) trzeba poświęcić dwie godziny (w tym kręcenie i montaż). Więc 12 godzin same występy (bo jeszcze był jeden po za konkursem), następnie w sumie 6 na oceny jury i salon gwiazd, i około trzy na zrobienie rozpoczęcia i zakończenia odcinka (wejście prowadzących, prezentacja par, ogłoszenie zagrożonych).
Wiele osób (jeszcze przed opublikowaniem tego zwiastuna z fragmentami występów) sceptycznie podchodziło do programu, dlatego też miałem opory przed realizacją, ale na szczęście wszystkim później program się spodobał.
Moja motywacja? Sam nie wiem. Byłem bardzo ciekaw jak to wyjdzie. Chciałem też wprowadzić coś świeżego, coś czego jeszcze nie było.
Ah, kamera. Nie wiem co w moich ujęciach takiego fajnego, ale też wiele osób mnie za nie chwali, także dziękuję

.
Dzisiaj zacząłem robić kolejny odcinek, zacząłem tradycyjnie od strojów dla prowadzących, jury i uczestników. Nakręciłem też już jeden występ ^_^.
Pozdrawiam.