View Single Post
stare 03.07.2010, 19:51   #76
adrianah1
Guest

Domyślnie Odp: Ciąża - pytania

No wlasnie pogaduszki o ciazy chyba mam nadzieje, ze nikt nie zwroci nam na to uwagi.
Przydazyla mi sie jeszcze jedna boplesna rzecz. Mianowicie, zafascynowana dodatkami z netu, posciagalam mnostwo mebli. Nie zauwazylam, ze jakis dodatek narobil mi cos w grze i w miescie wszystkie parcele zrobily sie niebieskie... Zaniepokoilam sie, ze moje dzieci bez przerwy siedza w domu... wiec chcialam je wyslac do szkoly... alo pojawila mi sie informacja, ze w tym miescie nie ma szkoly... Postanowilam wiec, ze w takim wypadku przyspiesze urodziny moich dzieci. Gdy staly sie Mlodymi doroslymi, pojawil sie napis : Twoje dzieci nie chodzily do szkoly, wiec nie mozesz wybrac im cech... Cechy zostaly wybrane im automatyczne... jedna stala sie flegmatykiem, druga gderliwa, a 3 szalona :/ Juz mi sie znudzila gra rodzina nieukow wiec chyba ja skasuje, wykasuje wszystkie package i juz chyba nie kupie wzmozonej plodnosci, bo nie daje rady z domowym przedszkolem :/

P.S
Mialam juz chyba 8 opiekunek i zadna nie chce zajmowac sie dziecmi, przychodza, ogladaja TV lub graja na gitarze, po czym "oczekiwane sa gdzies indziej" i wychodza... cos mam pecha :/

Myslicie, ze jak sie je na zmiane arbuzy i granaty podczas ciazy, to w razie mnogiej ciazy, jest szansa na blizniakow chlopca i dziewczynke ?
  Odpowiedź z Cytatem