A jak mój brat grał w the sims 2 zwierzaki to jego psy miały tylko głowy i ogony xD FAjnie to wyglądało jakby jakieś duchy to były ;p
a właśnie przypomniało mi sie jeszcze coś.Sory że od razu nie napisałam.Mój sim Alex poszedł sobie kąpać się w basenie.W końcu po jakimś czasie kazałam mu wyjsć a mu z dupy lecą bąbelki!uśmiałam się porządnie

;p i tak cały czas mu te bąbelki leciały z tyłka jak robił se jeść albo co innego.Później znikły.i jeszcze miałam coś takiego że w innej rodzinie zaczeła mi latać jak duch jedna dziewczyna hehe fajnie to wyglądało.jak se przypomne to dopisze jescze.Albo (nie wiem czy to śmieszne) mój sims miał odmrożenie i ,,kraknął" i sie połozył.Była to rodzina jednoosobowa i nikt mu nie pomugł ale enegia mu rosła.Albo miałam rodzinkę w której sie przeteletportowała simka do skrzynki (być może ja niechcący ją tam wziełam kodem) akurat jak się kąpała.I wszyscy co przechodzili to sie darli że ona goła xDach te nasze simy ;D uśmiałam się jak nie wiem też czytając wasze texty