View Single Post
stare 08.07.2010, 19:27   #4
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Cytat:
Napisał Searle
To jest po prostu niemożliwe, że jeszcze nie przeczytałam kolejnego odcinka Jestem tak zapracowana, że nie zauważyłam. Gio, proszę, następnym razem zwróć mi uwagę
Jak sobie życzysz, Pani

Cytat:
Nie spodobało mi się to, że Orson podstawił pod nogi rudej patyk - jakoś nie mogę tego sobie wyobrazić, bo niby był w uliczce (jakoś nie kumam). Lepiej by było, jakby rzucił w nią małym kamyczkiem.
Wiem, sam się nad tym zastanawiałem, ale to z kamieniem nie przyszło mi do głowy Ale faktycznie, kamień lepszy

Cytat:
Odcinek taki przejściowy - podobał mi się scena kłótni rudej z Orsonem i interwencja policjanta.
Nie rudej, tylko czerwono-włosej! (z myślnikiem!)

Cytat:
I znów te błędy:
Sprowadziłaś mnie na ziemię ^^

Dziękuję za poprawienie literówek i błędów, a także za poświęcony temu opowiadaniu czas, i serdecznie pozdrawiam

Cytat:
Napisał Sherlock
Ok, odcinek przeczytałem już dawno, ale jakoś nie napisałem komentarza
Rozumiem, bierzesz ze mnie przykład i przejmujesz moje godne pogardy nawyki!

Cytat:
Zacznę od tego, że mam ochotę cię udusić za te literówki (Ale zdarza się ;D)
No pewnie, zdarza się, ale zwłaszcza mi Ja chyba muszę sobie wytrzasnąć jakiegoś korektora

Cytat:
Po drugie, obstawiam na to, że jednak zabiłeś Roy`a, aby to FS było bardziej kontrowersyjne
O, kontrowersyjne. Jak ładnie to brzmi. Ale jeszcze się zastanawiam, mogę jednak na razie powiedzieć, że sprawa życia/śmierci nie rozegra się jeszcze w następnym odcinku

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam