View Single Post
stare 10.07.2010, 10:18   #249
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Charionette:

Cytat:
Ksiądz ma córkę? O rany, nie przestajesz mnie zadziwiać- z tego to byłby skandal jak nic
Nie zapominajmy, że rzecz dzieje się w US. O ile dobrze się orientuje, jako tacy pastorzy ze wsi, mogą mieć żony i dzieci. Choć w tym przypadku Harold i tak ukrył to, że nim wstąpił w szeregi duchownych miał jakąkolwiek rodzinę.

Cytat:
A postawa Toma mnie dobiła, nie spodziewałam się, że będzie w stanie zabić kolegę, aby ratować swój tyłek. To trochę niesprawiedliwe, ale wiem z bandziorami się nie dyskutuje
Po za tym wszyscy wiemy, jak wykreowałem Toma. Nie jest on zbyt łaskawy, z uczuciami też się raczej nie pierniczy Tak jak jest to w tekście- nie ma zamiaru zostać męczennikiem .

Cytat:
Swoją droga postępowanie Orsona i Angie jest co najmniej dziwne. Próbują spławić dwie osoby tym samym sposobem... Niech zbiorą się na coś lepszego ^^.
Ten fakt zostanie własnie wykorzystany w następnym odcinku

Cytat:
EDIT: No jak ja mogłam zapomnieć Teraz to się dopiero zacznie dziać Jak ty w tą historię wpleciesz House'a to koniec świata będzie (a przynajmniej będzie wesoło )
Oj tak, będzie się działo

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam

_natalia_

Czyżbyś była moją nową stałą czytelniczką? Jest mi niezmiernie miło

Cytat:
Fajny odcinek wiele się wyjaśniło.
No, tak jak poprzedni odcinek był takim przejściowym, tak teraz narzuciłem tempa

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Searle

Cytat:
Zaskoczyłeś mnie faktem, że ten ojczulek z pierwszych odcinków jest zamieszany w morderstwa i w dodatku sam je zleca swojej córce Nieźle. Jestem pełna podziwu dla Twojej wyobraźni :*
Ah, bardzo dziękuję Sam nie wiem kiedy i jak przychodzi mi to do głowy, ale jest to jeden ze skutków ubocznych wymyślania planu wydarzeń na bieżąco

Cytat:
Gregory House? Fajnie będzie
No Sam nie mogę się doczekać, aż zacznę to pisać Póki co ściągnąłem House'a z neta

Cytat:
Nieostrożnie z jego strony Dlatego czuję, że ten flakonik będzie wykorzystany przeciwko niemu (bo oczywiście nie starł odcinków palców).
Oj tak

Cytat:
Zabrakło mi zdjęcia z pierwszej sceny, gdy Tom wraz z Georgią składał zeznania.
Wiem, zupełnie zapomniałem o tej scenie (może dlatego, że miałem ją napisaną wiele wcześniej niż resztę odcinka To też jest taka bardziej opisowa, może nawet trochę w innym stylu)

Bardzo dziękuję za komentarz, poprawienie błędów (które już poprawiam w oryginale, co by się innym przyjemniej czytało!) i pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Gio : 10.07.2010 - 10:22
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem