Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 11.07.2010, 15:24   #184
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Auroella no jednak widzę, że znalazła się dziewczyna której ruda nie zraziła ^^ ciekawe

Charionette No na początku nie była to historia ciekawa, wiem bo mnie samej się nie podobało, potem starałam się ją jakoś rozkręcić, fajnie, że Ci się spodobało Błędów robie dużo, głównie interpunkcja i masa powtórzeń (tak już mam jak za szybko pisze ) dzięki za komentarz i zapraszam do dalszego czytania

Gio... Więc może zacznę od tego, że Mody na Sukces nie oglądam, podobnie jak Rodziny Soprano Całe opowiadanie jest trochę pokręcone, a sam Marco to postać, którą chciałam pokazać od tej dobrej, wrażliwszej strony Jest złodziejem bo robi to co wychodzi mu najlepiej ale jest również czułym facetem, który okazuje to dopiero przy Mei Co do bonusa to następnym razem pomyśle o Tobie i mogę dodać zdjęcia jakiejś roznegliżowanej panny Co do ostatniego odcinka to powiem tylko tyle, że miałam totalny brak weny i napisany był tak hmm... Niedbale. Obiecuję poprawę przy następnym bo wena całkowicie wróciła
Pragnę również zaznaczyć (tak jak pisałam na początku), że jest to moje pierwsze FS i można powiedzieć, że na nim dopiero uczę się pisać może kiedy skończę opowiadanie, będę miała już większą wprawę w pisaniu
Dziękuję za jakże wyczerpujący komentarz i za to, że poświęciłeś swój czas na czytanie moich wypocin Liczy się dla mnie zdanie każdego czytelnika, dzięki któremu mogę jakoś polepszyć to co piszę