Auroella no jednak widzę, że znalazła się dziewczyna której ruda nie zraziła ^^ ciekawe
Charionette No na początku nie była to historia ciekawa, wiem bo mnie samej się nie podobało, potem starałam się ją jakoś rozkręcić, fajnie, że Ci się spodobało

Błędów robie dużo, głównie interpunkcja i masa powtórzeń (tak już mam jak za szybko pisze

) dzięki za komentarz i zapraszam do dalszego czytania
Gio...

Więc może zacznę od tego, że Mody na Sukces nie oglądam, podobnie jak Rodziny Soprano

Całe opowiadanie jest trochę pokręcone, a sam Marco to postać, którą chciałam pokazać od tej dobrej, wrażliwszej strony

Jest złodziejem bo robi to co wychodzi mu najlepiej ale jest również czułym facetem, który okazuje to dopiero przy Mei

Co do bonusa to następnym razem pomyśle o Tobie i mogę dodać zdjęcia jakiejś roznegliżowanej panny

Co do ostatniego odcinka to powiem tylko tyle, że miałam totalny brak weny i napisany był tak hmm... Niedbale. Obiecuję poprawę przy następnym bo wena całkowicie wróciła

Pragnę również zaznaczyć (tak jak pisałam na początku), że jest to moje pierwsze FS i można powiedzieć, że na nim dopiero uczę się pisać

może kiedy skończę opowiadanie, będę miała już większą wprawę w pisaniu

Dziękuję za jakże wyczerpujący komentarz i za to, że poświęciłeś swój czas na czytanie moich wypocin

Liczy się dla mnie zdanie każdego czytelnika, dzięki któremu mogę jakoś polepszyć to co piszę