Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 12.07.2010, 09:00   #187
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
W końcu zdobyłem się na napisanie komentarza Mei jest okej, a Ruda jest ble
A tak serio to podoba mi się, chociaż nie jestem miłośnikiem romansów. Podobnie jak Gio myślałem początkowo, że będzie z tego fajny kryminał, ale niestety... Ocena liczbowa: 8/10 (na razie)
Chcesz kryminał? ok, następne opowiadanie jakie napisze to będzie kryminał tylko najpierw skończę pisać to i jeszcze jedno które może niebawem wstawię na forum i to nie będzie już romans, tylko takie śmiechowe opowiadanko o stukniętej nastolatce, która ma w życiu więcej szczęścia niż rozumu (dosłownie mówiąc ) Póki co na razie trzymam je dla siebie, bo chciałam zrobić z tego FS, a nie mam czasu by bawić się w nim ze zdjęciami

Cytat:
Napisał olciakitty Zobacz post
bo dziewczyny widzą to inaczej w odcinku 3 on się rzucił na nią a nie ona na niego i ona nie widzi w nim chrisa zakochała się w nim bo.... się zakochała i tego już się nie da wytłumaczyć moja babcia oglądała kiedyś moda na sukces
ja się kiedyś przyłączyłam obejrzałam kawałek i poszłam a belle rose działa na mnie zupełnie odwrotnie jak ma być w tym dniu nowy odcinek to ja czekam na niego niecierpliwie uff ale się rozpisałam
O proszę ! jak dobrze to ujęłaś dziewczyny faktycznie widzą to inaczej
Nie wiem czemu wczoraj tego nie napisałam dziękuję za wyręczenie
I miło wiedzieć, że czekasz z niecierpliwością

Jeszcze niestety nie mogę wam powiedzieć kiedy będzie kolejna część... Na razie mam dwie strony w wordzie.