Cytat:
Napisał rudzielec
Jest złodziejem bo robi to co wychodzi mu najlepiej ale jest również czułym facetem, który okazuje to dopiero przy Mei
|
No dobra, popsuję za chwilę romantyczny nastrój tego opowiadania (więc czytacie na własną odpowiedzialność!

), ale naoglądałem się dużo programów typu "telekurier" czy tam "ekspres reporterów" i wiem, że za jakieś parę lat, jeśli Li Mei wyjdzie za mąż za Marco, będzie ją bił, a potem przepraszał i tak w kółko.
Oczywiście wiem, że dziewczyny widzą to w innym świetle, przez różowe okulary, ja akurat jestem realistą
Cytat:
Co do bonusa to następnym razem pomyśle o Tobie i mogę dodać zdjęcia jakiejś roznegliżowanej panny
|
Nie musisz, bo zdemoralizujesz 90% swoich czytelników (czyli stronę żeńską)
Cytat:
ragnę również zaznaczyć (tak jak pisałam na początku), że jest to moje pierwsze FS i można powiedzieć, że na nim dopiero uczę się pisać może kiedy skończę opowiadanie, będę miała już większą wprawę w pisaniu
|
Ależ wiem. Ja do Twojego stylu pisania nic nie mam, wręcz przeciwnie, bardzo mi się podoba. Za to fabuła mi się nie podoba, ale pewnie dlatego, że jestem facetem
Cytat:
Napisał olciakitty
bo dziewczyny widzą to inaczej w odcinku 3 on się rzucił na nią a nie ona na niego i ona nie widzi w nim chrisa zakochała się w nim bo.... się zakochała i tego już się nie da wytłumaczyć moja babcia oglądała kiedyś moda na sukces
ja się kiedyś przyłączyłam obejrzałam kawałek i poszłam a belle rose działa na mnie zupełnie odwrotnie jak ma być w tym dniu nowy odcinek to ja czekam na niego niecierpliwie uff ale się rozpisałam
|
Wy wiecie swoje, ja wiem swoje