Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 12.07.2010, 10:33   #189
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał rudzielec
Jest złodziejem bo robi to co wychodzi mu najlepiej ale jest również czułym facetem, który okazuje to dopiero przy Mei
No dobra, popsuję za chwilę romantyczny nastrój tego opowiadania (więc czytacie na własną odpowiedzialność! ), ale naoglądałem się dużo programów typu "telekurier" czy tam "ekspres reporterów" i wiem, że za jakieś parę lat, jeśli Li Mei wyjdzie za mąż za Marco, będzie ją bił, a potem przepraszał i tak w kółko.
Oczywiście wiem, że dziewczyny widzą to w innym świetle, przez różowe okulary, ja akurat jestem realistą

Cytat:
Co do bonusa to następnym razem pomyśle o Tobie i mogę dodać zdjęcia jakiejś roznegliżowanej panny
Nie musisz, bo zdemoralizujesz 90% swoich czytelników (czyli stronę żeńską)

Cytat:
ragnę również zaznaczyć (tak jak pisałam na początku), że jest to moje pierwsze FS i można powiedzieć, że na nim dopiero uczę się pisać może kiedy skończę opowiadanie, będę miała już większą wprawę w pisaniu
Ależ wiem. Ja do Twojego stylu pisania nic nie mam, wręcz przeciwnie, bardzo mi się podoba. Za to fabuła mi się nie podoba, ale pewnie dlatego, że jestem facetem

Cytat:
Napisał olciakitty
bo dziewczyny widzą to inaczej w odcinku 3 on się rzucił na nią a nie ona na niego i ona nie widzi w nim chrisa zakochała się w nim bo.... się zakochała i tego już się nie da wytłumaczyć moja babcia oglądała kiedyś moda na sukces
ja się kiedyś przyłączyłam obejrzałam kawałek i poszłam a belle rose działa na mnie zupełnie odwrotnie jak ma być w tym dniu nowy odcinek to ja czekam na niego niecierpliwie uff ale się rozpisałam
Wy wiecie swoje, ja wiem swoje