View Single Post
stare 14.07.2010, 11:29   #290
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Searle

Po pierwsze, bardzo dziękuję za poprawienie błędów

Cytat:
Ten House jest świetny, takie miny strzela na zdjęciach, że padam
Ściągnąłem go z MTU A teksty częściowo pochodzą z oryginału, są bardzo zmienione, ale część wymyśliłem również sam (to są te nieśmieszne

Cytat:
A jednak buteleczka się przydała do czegoś Też mnie ciekawi, jak postąpi Georgia, gdy się dowie czyje odciski palców są na buteleczce.
A jakbyś Ty postąpiła? Wpadła w szał, czy zemdlała?

Cytat:
Gio, ja Cię chyba zabiję Co Ci pisałam o tym w poprzednim poście? Taki notoryczny błąd powinien być surowo karany
Dobra, pozwalam Ci się na mnie pogniewac do końca roku Jak ja mogłem zrobić tutaj błąd! Obiecam, że następnym razem już się to nie powtórzy (bo nie przykleiłem tej karteczki na monitor wg Twojej rady )

Cytat:
Zastanawiam się, czy Orson trafił do dobrego mieszkania, bo pisałeś, że Lucas ma żonę i córkę, a nie synka
O matko, to przez pomyłkę! Oczywiście, że trafił do dobrego mieszkania, tylko mi sie pomieszało

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam

_natalia_

Cytat:
Fajny odcinek bardzo fajnie się czytało.
Czekam na dalszy ciąg z niecierpliwością.

rudzielec

Cytat:
szczerze mówiąc, to nie chce mi się wierzyć, że ten wredny doktorek nie będzie umiał wyjaśnić tej zagadki, po prostu troszkę opóźniłeś ten moment Gio
Ależ oczywiście, że będzie umiał. Czy on jeszcze jakieś zagadki nie rozwiązał? Nie, i nie chcę tego zmieniać

Cytat:
Tom będzie miał "suprajs" jak Georgia się dowie, że to on, to pewnie weźmie go najpierw za tą samą osobę, która wstrzyknęła truciznę Kate
No dokładnie

foda-se

Cytat:
nie mam kompletnie weny na komentarz, wciaz czekam na zlowieszczosc!
Ni ma weny na komentarz, ni ma weny na odcinek <zart>
Marny odcinek, marny komentarz <nie zart>

Cytat:
ale przeczytalam i mi sie podobalo;p
To najważniejsze :>

bardzo dziekuje za komentarz i pozdrawiam : )

Czekam na inne jeszcze komentarze i od razu zapowiadam, że następny odcinek chyba tak prędko nie będzie