Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 15.07.2010, 13:20   #202
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Fajny odcinek, tylko za krótki .
Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
okropnie długi
he he zdecydujcie się na coś

Cytat:
Napisał olciakitty Zobacz post
ja myślałam po tytule że to dziecko będzie efektem paskudnej rudej i marco ale tym mnie zaskoczyłaś oczywiście pozytywnie. Jestem ciekawa kiedy nowy odcinek
No to fajnie, że kogoś zaskoczyłam a co do kolejnego odcinka - więc jak dobrze pójdzie, to pewnie w tym tygodniu (jeśli wena wróci w porę )

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Ufff. No to się porobiło... to , że Mei się wścieknie się już wcześniej wygadałaś , więc nie byłam zaskoczona .Ale tego dziecka się nie spodziewałam .Ogólnie , cieszę się , że odbili czarną a smucę się bo ona nie posłuchała Marco .heheh
Trochę się na niego podroczy... ile to będzie trwało nie powiem, bo ostatnio za dużo paplam ozorem
- Co do dziecka - następna zaskoczona czytelniczka? miło mi
- Co do odbicia Mei, to po prostu było za proste Dante coś kombinuje

Cytat:
Napisał foda-se Zobacz post
nie wiem, dla mnie reakcja li mei jest co najmniej dziwna. jasne, ze zdrada boli, ale wysnuwanie wnioskow, ze ja oklamal? przeciez powiedzial jej cala prawde, mogl przeciez slowkiem sie nie odezwac i zyc sobie z nia szczesliwy, ale chcial byc z nia szczery! (!!!) dlatego -moim skromnym zdaniem- jezeli chciala z nim zerwac, to tylko ze wzgledu na zdrade a nie klamstwo. NO ALE KOBIETY SA DZIWNE I POKRETNE wiec w sumie zaskoczona nie jestem hehe
Zgadza się, kobiety są dziwne i pokrętne Mei to dziewczyna, która ma ciężki charakter i czasami jak sobie coś ubzdura to właśnie jest tak jak w tym przypadku

Cytat:
Napisał _natalia_ Zobacz post
Świetny odcinek!
Teraz to chciała bym jak najszybciej kolejna cześć oby komputer już Ci nie robił nie miłych niespodzianek.
Dziękuje a co do komputera, to myślę, że już teraz będzie grzeczny

Dzięki wszystkim za komentarze