View Single Post
stare 19.07.2010, 11:43   #36
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria

Cytat:
Napisał beata18ns Zobacz post
chcialabym fajnie urzadzic garaz i miec fajne samochody, ale po co urzadzac garaz skoro sim tam nawet nie wchodzi bo auto wyskakuje w tajemniczy sposob na ulice, sim tez w niewyjasnionych okolicznosciach nagle jest w samochodzie ;d, kupie jak sie okaze ze simy otwieraja drzwi od samochodu, a samochody wyjezdzaja z garazu tak jak to juz bylo w 2, nie wiem czemu w 3 tego nie ma.
W The Sims 3 tego nie ma ponieważ można ustawiać auta niemal gdzie się chce, a co za tym idzie droga od postoju do ulicy może być kręta, lub nawet może jej nie być. W The Sims 2 samochody mogliśmy ustawiać w określony sposób - podjazd musiał przylegać prostopadle do ulicy. Osobiście wolę mieć możliwość dowolnego ustawienia podjazdu i jeśli ceną za to jest przeskakiwanie samochodu i tajemnicze przenikanie sima do jego wnętrza, niech tak będzie

Jeśli chodzi o akcesoria "Szybka Jazda" to trudno mi zrozumieć, jaki wpływ na rozgrywkę będzie miał wystrój garażu, do którego się nie wchodzi, czy model posiadanego samochodu. Owszem, może być to przyjemne urozmaicenie gry, tak jak "Nowoczesny apartament", ale czy warto za to płacić 34,90? ...
A tak naprawdę trudno oceniać coś, czego jeszcze nie ma.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, bo dawno mnie tu nie było. Irbis