View Single Post
stare 21.07.2010, 11:52   #101
Madelaine
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Teraz grałam w Twinbrook ;dd
Bull - Amy urodziła synka i wyszła za mąż za kogoś tam ;dd
Baker - ta babka schudła i adoptowała wymarzoną córeczkę. Starszy syn ożenił się z Lolly Racket i ona jest w ciąży. Ten drugi syn jest jeszcze nastolatkiem.
Racket - Ten stary po śmierci żony ożenił się z młodszą od siebie Julienne Knack. Urodziła mu córkę Eden. Dennis rozwiódł się z żoną i ożenił się z Galą (ona mieszkała w Sztuce i Miłości). Ona również urodziłą mu córkę, Gayę. Bill ożenił się z taką murzynką, która była tatuażystką. Shark się utopił. Lolly jest z jednym z synów z rodziny Baker.
Ciułacze simleonów - mieszkał tam niejaki Juan, który ożenił się z tą Penny (?). Urodziła mu córkę, a potem syna. On następnie zmarł.
Hunter - Kat pobrała się ze swoim współlokatorem i urodziła bliźniaczki. Potem się z nim rozwiodła i ożeniła z tym samotnym nauczycielem, który ma dwójkę dzieci. Urodził im się syn.
Carlton - zaszła w ciąże z jakimś simem (nie ingerowałam) i urodziła córkę Jane. Podstawiłam jej sima, z którym się hajtnęła i zaszła w ciąże.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.