Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?
Ja chciałbym hmm na pewno zwierzaki, ale nie takie, jakie były w dwójce, bo jak dla mnie TS2 Zwierzaki to była kompletna porażka. Według mnie, żeby Zwierzaki w trójce były fajne to powinno być:
-więcej zwierząt (króliki, chomiki, kanarki, węże, itd.)
-edycja nie tylko kotów i psów, ale i innych zwierząt
-zwierzęta gospodarcze (krowy, konie, kury)
-kariera rolnika, weterynarza, hycla…
-obiekty takie jak: schronisko, park…
-nowy cechy np. kociarz, psiarz, nie lubi zwierząt, itp.
-zachowania typowe dla zwierząt (ujadanie, kiedy właściciel wychodzi do pracy, niszczenie sprzętów)
-więcej interakcji ze zwierzętami! W dwójce po skończeniu tresury pozostawało ich tylko kilka…
Co do Zwierzaków to chyba byłoby tyle, ale oczywiście jak większość osób chciałabym cztery pory roku… a w nich:
-rozbudowane interakcje np. na śniegu
-ogrodnictwo – sadzenie wiosną, szkodniki, szklarnia, robienie soków – jak w dwójce, rośliny długowieczne, czyli np. drzewko owocowe mogłoby „żyć” dłużej tak jak to jest w prawdziwym życiu a im starsze drzewko tym wydaje więcej i lepszy plon, pola uprawne, sadzenie kwiatów, ogrodnik taki jaki był w dwójce
-powrót termometru! On był naprawdę przydatny…
-święta, kolonie, wakacje
-kąpanie się w morzu tudzież rzece, jeziorze, kąpieliska i miejsca gdzie można utonąć;]
-kariera ratownika, rolnika
-klub ogrodniczy, konkursy na najlepsze warzywa i owoce, dożynki tudzież festyny
I to chyba na tyle;]
A tak poza tym przydałoby się wesołe miasteczko, kariera w edukacji, solarium i wiele, wiele innych… ;D
|