Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 26.07.2010, 23:53   #246
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Nie , no nie przesadzajmy... Ale jest taki słodki jak ma doła... Chętnie bym go aż pocieszyła hahaha
taaak? <patrzy podejrzliwym wzorkiem> to teraz musisz się zdecydować, bo ostatnio szalejesz... Marco, Vincent czy Chase?

Cytat:
Napisał foda-se Zobacz post
ogolnie odcinek fajny, sporo sie dzieje. niektore dialogi jedynie mi sie nie spodobaly, te z lekarka i te ostatnie z gabrielem. jakies takie sztuczne mi sie wydaly, ale moze sie myle. no i faktycznie dziwne, ze sie tak od razu przekonala do nowo poznanego kolesia i gdzies z nim chciala isc, ja osobiscie bym sie bala, szczegolnie, jakbym byla w ciazy;p
no nic, czekam na nastepny!
Jeśli chodzi o te dialogi, to fakt, są dosyć sztuczne, ale to dlatego, ze do tego odcinka kompletnie nie miałam weny.
Co do Mei natomiast, to wszystko się wyjaśni w dalszej części. Jeszcze nie w następnej, ale w tej co będzie po tej

Cytat:
Napisał _natalia_ Zobacz post
Dopiero teraz przeczytałam świetny odcinek.
Ciesze się że wena do Ciebie wróciła.
Nie wiem dlaczego napisałaś że kiepski odcinek jak mi się bardzo podobał.
No wena wróciła, oby na stałe
A odcinek jak dla mnie kiepski, ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Część druga: Ucieczka.

Dziwi mnie, że do tej pory Marco nie zauważył swojego podobieństwa do Chrisa.
(No i nie powinnaś zdradzać w komentarzach tego, ze Chris jest jednak z Marco spokrewniony).

Też byłam pewna, że matka odwali coś na podobieństwo zasłabnięcia, a ojciec będzie chciał zatrzymać siłą Mei w domu.

Podobał mi się bonus - bardzo. Uśmiałam się
Co do podobieństwa z Chrisem to wiesz... faceci tacy są, czasami nie widzą oczywistych rzeczy
Wiem, że nie powinnam zdradzać, ale wtedy Libby mnie tak podpuściła, że zorientowałam się, kiedy było już za późno
Co do matki, to planowałam to właśnie w ten sposób, ale nie spodobał mi się ten pomysł i zrezygnowałam z niego
No i bardzo mnie cieszy, że podobał Ci się bonus

Dziękuje wszystkim za komentarze
A co do nowego odcinka, to już jutro!
a nawet mogę powiedzieć, że dziś, bo już jest jutro (wiem, namotałam )
spodziewajcie się go do godziny piętnastej