Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 28.07.2010, 00:04   #259
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Nie, no, to już kolejny odcinek, a ja się tak guzdrzę z komentowaniem

Część trzecia: Gorzki płacz.

Odcinek fajny, trzymający w napięciu i rzeczywiście pod koniec smutny, rozczulający - to zdanie, że od kilku lat Marco po raz pierwszy zapłakał. Super

No i dopiero teraz Marco skapował się, że to jego brat na zdjęciu (ah, ta amnezja )

Błędów jakiś większych nie było. Gdzieś na pewno zgubiłaś znak zapytania, ale mniejsza o to
Co do odcinków to musisz podgonić, bo za chwilę przewiduję następny
Po raz pierwszy nie wyłapałaś błędów no proszę
Bardzo się cieszę, że się podobało

Cytat:
Napisał pensivelane Zobacz post
@rudzielec Oczywiscie, ze widzialam, ale serce bije szybciej jak sie widzi fotki w samych majtach
hehehe no to chyba TEGO jeszcze nie widziałaś

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Przecież od razu było widać, że to on się mizdrzy z jakąś panną . Tylko stwierdziłam, że to raczej nieistotne i nie pisałam o tym.

Odcinek jak zawsze fajny .
Bardzo mi się podoba określenie Marco, że Gabriel jest pokraczny . No i dobrą ma intuicję co do tego osobnika.Wszystko chce wiedzieć a o sobie to już nie łaska nic powiedzieć...
No i Marco w końcu wziął się w garść .
Alia, pięknie się zachowała . Choć patrząc obiektywnie(jak na to patrzy np. Gio) wydała groźnemu złodziejowi miejsce pobytu siostry i jeszcze powiedziała, że jest sama .
I "bonusik" też fajny, tylko te gatki... Lepiej by mu było w zwykłych spodniach .
Co do Gabrysia to wiesz... ja zdaję sobie sprawę, że Ty bardzo dużo widzisz Libby, no ale są i tacy co się nie domyślili
Co do Marco, to hmm.. masz rację, mało z jego życia wiemy podsunęłaś mi pomysł z tym związany
Wiem, że Gio zaraz by skarcił zachowanie Alii, wiem
A jeśli chodzi o bonusa, to powiem Ci to samo co Viperze...
GATKI ZAWSZE MOŻNA ZDJĄĆ

Cytat:
Napisał _natalia_ Zobacz post
Super odcinek.
Nie mogę się doczekać kiedy będzie nowy odcinek będę czekała w niecierpliwości.
Dziękuję
A nowy odcinek na sto miliardów procent w tym tygodniu