Cytat:
Napisał Searle
Nie, no, to już kolejny odcinek, a ja się tak guzdrzę z komentowaniem
Część trzecia: Gorzki płacz.
Odcinek fajny, trzymający w napięciu i rzeczywiście pod koniec smutny, rozczulający - to zdanie, że od kilku lat Marco po raz pierwszy zapłakał. Super
No i dopiero teraz Marco skapował się, że to jego brat na zdjęciu (ah, ta amnezja  )
Błędów jakiś większych nie było. Gdzieś na pewno zgubiłaś znak zapytania, ale mniejsza o to 
|
Co do odcinków to musisz podgonić, bo za chwilę przewiduję następny

Po raz pierwszy nie wyłapałaś błędów

no proszę

Bardzo się cieszę, że się podobało
Cytat:
Napisał pensivelane
@rudzielec Oczywiscie, ze widzialam, ale serce bije szybciej jak sie widzi fotki w samych majtach 
|
hehehe

no to chyba
TEGO jeszcze nie widziałaś
Cytat:
Napisał Libby
Przecież od razu było widać, że to on się mizdrzy z jakąś panną  . Tylko stwierdziłam, że to raczej nieistotne i nie pisałam o tym.
Odcinek jak zawsze fajny  .
Bardzo mi się podoba określenie Marco, że Gabriel jest pokraczny  . No i dobrą ma intuicję co do tego osobnika.Wszystko chce wiedzieć a o sobie to już nie łaska nic powiedzieć...
No i Marco w końcu wziął się w garść  .
Alia, pięknie się zachowała  . Choć patrząc obiektywnie(jak na to patrzy np. Gio) wydała groźnemu złodziejowi miejsce pobytu siostry i jeszcze powiedziała, że jest sama  .
I "bonusik" też fajny, tylko te gatki... Lepiej by mu było w zwykłych spodniach  .
|
Co do Gabrysia to wiesz... ja zdaję sobie sprawę, że Ty bardzo dużo widzisz Libby, no ale są i tacy co się nie domyślili

Co do Marco, to hmm.. masz rację, mało z jego życia wiemy

podsunęłaś mi pomysł z tym związany

Wiem, że
Gio zaraz by skarcił zachowanie Alii, wiem

A jeśli chodzi o bonusa, to powiem Ci to samo co
Viperze...

GATKI ZAWSZE MOŻNA ZDJĄĆ

Cytat:
Napisał _natalia_
Super odcinek.
Nie mogę się doczekać kiedy będzie nowy odcinek będę czekała w niecierpliwości.
|
Dziękuję

A nowy odcinek na sto miliardów procent w tym tygodniu