View Single Post
stare 31.07.2010, 12:44   #11
wer1607
Guest

ThumbsUp Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja mam tak: u Ćwirów Kasandra nadal kocha Dona ale nie bierze z nim ślubu. Aleksander staje się nastolatkiem, a Mortimer się wyprowadza do Kalientów. I żeni się z Niną. Ale potem ma romans z Diną. Aż w końcu umiera i zostawia im pełno kasyxD. Przyjemniakowie: siostry się kłocą ale później się przepraszają, a xMarysia z Danielem codziennie się kochają. U Marzycielów: ten starszy koleś (nie wiem jak się nazywa) nie maluje ale pracuje jako naukowiec, a jego syn kocha Liliana. Don zdobywa miłość pieciu simek: Kasandry, Niny Diny Kasi i jakiejś tam z Simcity. U biedaków bieda. Damian się poprawia i kocha matke, Błażej staje się nastolatkiem. A balbina rodzi jeszcze Jakuba i zakochuje sie w Marzycielu i za niego wychodzi i jest bogata i mają pełno dzieci Damiana, Błażeja, Jakuba, i jeszcze tego czarnego ale nie wiem jak się nazywa.;p
W Dziwnowie: Dziwakowie: Paskal rodzi sima UFO, a tak wogole to wszystko jest to samo u nich. Widmo: Ofelia dorasta i się wyprowadza, Oliwka umiera i zostawia spadek dla Nerwusa. Dom zostaje wystawiony na sprzedaż. Kowal: Ten młody kosmita się wyprowadza a ogolnie jest OK.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.