Więc: Po otrzymaniu paczki ja wiedziałem że to piraty (nie jestem głupi) od razu dostał maila z informacją że sprzedał piraty i że żądam zwrotu kasy, jak nie to sprawa trafia do ALLEGRO i na POLICJĘ! Pan sprzedawca do mnie zadzwonił i powiedział, że odda kase za gry jak mu je wyślemy

Głównie mi chodzi o to, żeby mu udowodnić, że mnie okłamał i dalej brnie w kłamstwie!! Bo jak by powiedział, że piraty sprzedaje to ok, nie kupił bym tego nawet!
Przy rozmowie telefonicznej zadał mi pytanie, czy kiedykolwiek byłem na Ukrainie i czy wiem jak wyglądają tam płyty oryginalne... Powiedziałem że nie wiem bo nie byłem, ale sam fakt EA taka wielka firma nie pozwoli sobie na braki i na ściemy!
No to mi odpowiedział, że to są oryginały z Ukrainy...
Teraz pytanie do każdego kto monitoruje ten temat. Czy mogę porobić zrzuty z ekranu i wysłać mu na maila rozmowę z tego forum, oczywiście pozamazuje nicki oraz adres internetowy forum, żebyście mogli całkowicie zachować anonimowość. Bardzo mi zależało na Waszej opinii i na Waszych wypowiedziach, ponieważ jesteście osobami bez stronniczymi w tej sprawie. Jestem zarejestrowany na tym forum od wczoraj, nikogo tutaj nie znam i o właśnie taką opinię mi chodziło...
Proszę o odpowiedzi czy mogę wykorzystać te posty które napisaliście.
i nie jest to pierwsza aukcja tego użytkownika z The Sims, specjalnie sprawdzałem poprzednie komentarze i same pozytywy co do gry, sprzedawał je również w innych zestawach np. The Sims 2 + 7 dodatków itp. również z Ukrainy-pozytywne komentarze.