Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Ważne , że choć trochę się pogodzili  A no i nie wypowiedziałam się co jeszcze sądze o tym czy to będzie chłopiec czy dziewczynka.  Wolałabym chłopca ale biorąc pod uwage to , że oni tak właśnie myślą to sądze , że to będzie córeczka (tatusia hahah) 
|
szczerze powiem, że sama nie wiem co się urodzi

na razie odciągam te narodziny bo Mei musi się jeszcze pojawić z brzuszkiem
Cytat:
Napisał Libby
No to tak: odcinek fajny  . Cieszę się, że się pogodzili.
Jak tylko zaczęłam czytać rozmowę Dante z jakąś szują, od razu wiedziałam, że to ta pokraka Gabriel. Marco powinien mu porządnie obić gębę i rozsmarować na ścianie  .
No to Tempertonowie mają problem. Coś szybko zbankrutowali...
Dantego obesrało?! Li Mei ma zostać jego żoną?! Mamuśka na pewno się zgodzi, żeby uratować posiadłość, która jest w rodzinie od lat i swój honor...
Blondynowi nie będzie tak do śmiechu, jak się dowie, że Mei jest w ciąży.
Pisz szybko dalszy ciąg 
|
No więc tak

:
1. na temat Gabriela, będę powtarzać do znudzenia, że nic nie powiem

2. Tempertonowie zbankrutowali bo Dante się troche do tego przyczynił, o czym będzie w kolejnych częściach

3. ha ha no tak

nie obesrało Dantego, od początku to planował jeszcze z Chrisem... a że nie wyszło to teraz kombinuje ..

4. co do ciąży to.. powiem tak: Dante jest pewien, że Li Mei się zgodzi na ślub
no to tyle
Cytat:
Napisał Searle
Część czwarta: Zapomnienie.
Fajnie, że Mei pogodziła się z rodzicami. Jeszcze by jej teraz brakowało sporów z rodziną, ale szkoda, że nie powiedziała im o ciąży. Skoro cieszyli się, że jest cała mniej by się wściekli na wieść o potomku
Dziwi mnie dlaczego Mei nie powiedziała kto ją tak poturbował i czemu Dante za to nie oberwał od jej ojca?
Miałam nadzieję, że Max jeszcze pojawi się w Twoim FS, ale nie jako ten, którego zamknie policja
Podoba mi się ten Gabriel, ale tylko z wyglądu, bo z charakteru taki odważny cwaniaczek z niego. Mógłby być bardziej nieśmiały.
Podoba mi się Colin i jego trzeźwe podejście do całej sprawy z Li Mei. Na pewno przemówi do rozsądku Takedy.
|
1. No nie wiem czy by się cieszyli z tego dziecka...

2. Mei nie przyznała się, bo rodzice uparcie nie wierzą w nic co by oczerniało Dantego

3. Spokojnie, jeszcze będzie Max, ale nie zdradzę w jakich okolicznościach się pojawi ^^
4. Oj Gabryś się jeszcze popisze, a to co zrobi na pewno Ci się nie spodoba

5. masz rację, przemówi