View Single Post
stare 04.08.2010, 20:40   #3059
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

@up: nie ma tam komentarzy, na MTS zawsze czytam... No i Searle ma i jej działa, a mi nie... Nie wiem już, co z tym zrobić, może faktycznie użyję tej małpki... Dodatki znajdujące się w tym samym folderze (ubrania, fryzury, dosłownie cztery pliki na próbę) działają.

Dopisek: użyłam małpki i nie dość, że Nraas nie zadziałał, to jeszcze nie działają pliki dbc, w których mam masę dodatków... Wywalę tę małpkę.

Z innej beczki - jest jakiś sposób na edycję drzewa genealogicznego, a konkretniej - na dodawanie do niego osób? Chciałabym "odtworzyć" w TS3 moją ulubioną rodzinę z TS2, ale sęk w tym, że ta rodzina liczy sobie kilkanaście osób (cztery domy) i za jednym zamachem jej nie stworzę, a jeśli zrobię ich kolejno domami, to te domy nie będą spokrewnione i to już nie będzie to samo...
A może jest jakiś mod na większą ilość Simów w rodzinie, wtedy zrobiłabym ich naraz i dopiero potem przeprowadziła?

Myślę sobie, że stworzę pierwsze i drugie pokolenie, a dopiero po przeprowadzkach zrobię na szybko dzieci w sposób "naturalny" i po urodzeniu zmienię ich wiek kodem, ale to strasznie pracochłonne, tyle ciąż... :/

Ostatnio edytowane przez nmin : 04.08.2010 - 21:07
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem