View Single Post
stare 05.08.2010, 00:27   #31
vernille

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wasza najlepsza rodzinka?

dwie.

Avalette.
Robert, z natury szalony, lubiący wyzwania po stracie swojej ukochanej żony [Kto tam wie jak ona sie nazywala, nie bylo jej nawet w grze xd] został z Dorotką w małym domku. No i miał wychowywać córkę która była małym dzieckiem? Przeprowadzili się na jakieś osiedle. Dorotka rosła, aż wyrosła na porządną nastolatkę. Rozkochiwała w sobie neijednego kolegę, ale przy tym nie zapominała o nauce. Dostałą się nawet do szkoły prywatnej! Na Roberta zaś zwaliłam całą robotę i biedak musiał gotować, sprzątać i pilnować żeby Dorotka się nei szlajała sama po okolicy [uciekła z domu dwa razy z niejakim Januszem Spławikiem, który mieszkał nad nią.] Z tymże chłopaczkiem postanowiła się związać, ale dobre musi się skończyć, Dorotka poszła na studia. Na najlepsze, bo budowane przeze mnie. Jako że Janusz tęsknił za Dorotką, poszedł na te same studia co ona. Kto wie co teraz na tych studiach robią. xd Robert za to, został w domu sam z psem którego adoptował tuż przed wysłaniem córki na studiach. Dailo podajże się wabiła ta kreatura. Ale z natury szalony facet zaczął żyć pełnią życia. Niestety, nie tak jak na porządnego człowieka przystało.Zaczął coś kręcić z matką Janusza, po czym gdy już prawie miał ją poślubić, w oko wpadł mu ojciec wybranka swojej Dorotki! Do tego dochodzi jeszcze wynajemca, który i tak już za zdradę Roberta znienawidził. I teraz R. ma kłopot.

McLean
Andrea, biznesmenka najwyższej klasy wynajęła mieszkanie na jednym z 'droższych' osiedli. Zamieszkuje tam wraz ze swoimi doma nastoletnimi synami - Christopherem oraz Anthonym. Niestety nie utrzymuje ona dobrych relacji ani z nimi, ani ze swoim sąsiadem - [stary dziad, a muzyki słucha o drugiej w nocy!] - chłopaki często mają kłopoty w nauce, tylko przez to, że uganiają się za sąsiadką z gry, Mirką. Tylko że Chris nei wie o tym, że Tony podkochuje się w Mirce i na odwrót. Co prawda zaczynają coś podejrzewać.
vernille jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.