Teraz po reinstalce bawię się nową rodzinką. Stworzyłem Demi Quillet, która zamieszkała w Romantycznej Rezydencji razem z grubym kotem Biberem. Gdy przyszli sąsiedzi zaczęła flirtować z Maksymem Sękiem, lecz nie było między nimi chemii więc dała sobie spokój. W oko wpadła jej Patrycja Gołoledź, z którą zamieszkała. Adoptowały córkę Alice, następnie wzięły ślub. Patrycja cały czas pracuje w dziennikarstwe, stara się dojść na szczyt, a Demi nie pracuje, kocha robić rzeczy z gliny. Hobby Patrycji to malowanie, sprzedała już parę arcydzieł. Teraz Alice jest na studiach z Walerią Upadło, pragnie zostać czarownicą światła. Biber, Demi i Patrycja za niedługo się zestarzeją. Demi ma swój ogródek warzywny w, którym hoduje pomidory. W tym czasie dziewczyny adoptowały drugą córkę Agatę, która jest beznadziejna. xDD Drze się w niebogłosy. Nie lubię jej

Teraz gdy dorosła już ją lubię

Z dnia na dzień zestarzała się Patrycja, Demi i Biber. Alice studiuje biologie, a Waleria filozofie. Agata ma ptaka Pepe. Dziewczyny adoptowały Barbarę (Gra sama wybrała imię. Miałem wcześniej błąd zapisu i musiałem od nowa adoptować, na początku adoptowały Protazego, tak się cieszyłem, że nareszcie chłopak, a tu gra się nie zapisała xD). Następnego dnia Agata dorosła i jest całkiem ładna.

Demi jest w klubie ogrodników. Agatę wysłałem na studia, ale jeszcze nią nie grałem. Rodzina planuje wyjechać na wakacje na wyspę Twikki.