View Single Post
stare 05.08.2010, 21:22   #34
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Wasza najlepsza rodzinka?

Tyczka
Rodzina stworzona przed dwoma laty, miała być tylko na chwile, a gram nimi do dzisiaj. 2 Siostry blizniaczki wprowadziły się do domu, jedna pracowała w armi a druga zajmowała się domem i pisała przewodniki po restauracjach. Później ta druga poznała Brandona Kwiatka (brzydal jak nie wiem, w simpe go podmieniałem i się w nim zakochała a ta pierwsza Armanda Cyrkonię. Ta druga wzięła ślub z Brandonem i wyjechała na wyspę twikki gdzie zaszła w ciąże i po powrocie kiedy ta pierwsza zmieniła prace na biznes ta druga urodziła synka Jamesa. Później ta pierwsza zaszła w ciąże z Armandem oraz urodziła syna (imienia nie pamiętam). Następnie druga zaszła ponownie ciąże i urodziła syna Ronniego a ta pierwsza po urodzinach syna z Armandem wyprowadziła się do domu obok oraz znowu zaszła w ciąże i urodziła córkę, której imienia nie pamiętam. Ta druga zaczęła pracę a James i ten drugi starszy syn kiedy byli nastolatkami poszli na studia i założyli bractwo studenckie. <masło maślane> Ja ktoś to zrozumiał to gratulacje.
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem