View Single Post
stare 08.08.2010, 14:47   #111
Aleksz
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z grafiką!!!

Mam dobrą wiadomość między innymi dla shelli, miałam ten sam problem ale wczoraj udało mi się go rozwiązać Trzeba przeinstalować sterownik, chociaż komputer mówi nam, że jest aktualny - nie prawda! Wchodzimy na stronę producenta karty graficznej w moim przypadku to Intel os razu podam stronę z downloads http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx Ja mam laptopa ze zintegrowaną kartą graf. Mobile Intel 965 Express Chipset Family więc w tabeli wybieram Chipsets>Laptop chipsets> No i w/w nazwa. Następnie musimy wybrać system operacyjny. Na dole wyświetli się lista sterowników, ściągamy najnowszy. zapisujemy go np. na pulpicie. I teraz w menedżerze urządzeń szukamy karty graf. otwieramy zakładkę sterownik i klikamy odinstaluj. Można się trochę przerazić bo nasza grafika będzie wyglądała lekko tragicznie Może się pojawić konieczność resetu komputera więc to robimy. Po wszystkim instalujemy nowy sterownik który zapisaliśmy gdzieś tam, pewnie znowu trzeba będzie resetować. Po ponownym włączeniu komputera (już z normalną grafiką) i odpaleniu gry cieszymy się normalnie wyglądającymi simami
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.