Odp: Vorg
Hm. Hm.
Czytam to fs od początku, ale dopiero teraz pozwolę sobie skomentować.
Nie lubię takich tematów, prawie wcale nie czytam takich fs. Może to także częściowo wina, że połowa takich fs jest prowadzona od dawna, a mnie się nie chce nadrabiać xD
W każdym razie, BARDZO zaintrygowała mnie postać Vorga. Interesujące jest to, że nie jest on postacią główną, tak jak niektórzy myślałam, że akcja będzie w piekle itd. a tu proszę ^^ Piszesz świetnie, tak luźno. Wszystkie opisane sytuacje są stresujące, ale sposób w jaki to piszesz jest niesamowity. Wszystko czyta się luźno, szybko. Nie ma zbędnych ceregieli, zbędnych opisów jakichkolwiek sytuacji. Wszystko jest na swoim miejscu.
Zdjęcia mnie zachwyciły. Jednak wydaje mi się, że był gdzieś fragment, że któryś z bohaterów spojrzał w dół, na miasto. I takiego zdjęcia mi brakuje. Zdjęcia tego miasta z góry, i pewien fragment głowy... Lena! To on miał spojrzeć w dół xD Także właśnie takiego zdjęcia mi brak, choćby to miałby być fotomontaż to na pewno byłoby to najlepsze zdjęcie w całym odcinku xD
Ach, i jeszcze jedno. Tak budujesz napięcie, że myślałam, że Vorg zepchnie Lena gdy patrzył w dół, no ale... xDDDD
No i cóż, czekam na następny odcinek ^^
EDIT: Osz kurde, ale się rozpisałam xDDDDDDDDD
|