Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 13.08.2010, 11:09   #328
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał _natalia_ Zobacz post
Już przeczytałam jak zawsze cudowne !!
Czekam na kolejna cześć...
Dziękuję!

Cytat:
Napisał SmoothCriminale Zobacz post
Cudo. Dopiero teraz piszę bo wcześniej zapierało mi dech w piersiach i nie wiedziałam jaką dobra wypowiedź skleić...
Marco jest ciacho, ale tego chyba nie muszę pisać. :p A z tego Dantego to straszny lizus i muszę powiedzieć (bez obrazy rudzielcu ) ze wygląda jak... padałek - wybacz, ale taka jest moja opinia. Fabuła tak bardzo mnie wciągneła, że... to czyni kolejne uzależnienie do postaci komputerowej czytaj - Marco. xDDD Bonusami nie pogardzę, bo są bardzo... hmm, bo te bonusy zawierają bardzo sexi fotki Marco i pięknej Li Mei.
Czekam na kolejny, genialny rozdział + BONUS, który zapewne znowu mnie powali.
Nowa czytelniczka, czy ta skrywająca się? ^^
Co do Dantego, to się nie gniewam, bo on ma taki być
Noo i miło mi, że Marco się podoba ^^

Cytat:
Napisał akinimo Zobacz post
Marco wygląda jak szafa, ale mu to pasuje xdd Li Mei ślicznie w ciąży ^^ Coś mi nie pasuje w reakcji ojca Mei - za spokojnie zareagował, nawet, jeśli zdążył się już pogodzić w faktem, że jego córka jest ze złodziejem, i będzie mieć z nim dziecko. No niby wszystko ok, ale jednak czuję podstęp.
Dante ci wyszedł. Idealnie pasuje do swojego charakteru. Ale nie mogę patrzeć na jego zdjęcia, kiedy występuje w odcinkach, bo na widok jego brwi przechodzą mnie dreszcze. Zamierzony (chyba xp) efekt został osiągnięty xdd

Cóż mogę jeszcze sklecić? Czekam na kolejne odcinki i jak to się wyjaśni z ojcem Mei...
No wyjątkowo chyba mu pasuje wygląd "szafy"
Co do ojca Mei, to nie zdradzę nic
Efekt Dantego był zamierzony
Kolejny odcinek chyba w poniedziałek ^^