View Single Post
stare 19.08.2010, 21:32   #181
Paulasia12

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

miisiaa odinstaluj wszystkie dodatki wraz z głowną częścią. Potem zainstaluj The Sims 3, zaktualizuj grę, a później zainstaluj Nowoczesny Apartament. Miałam podobny problem tylko z innym dodatkiem

A teraz ja mam znowu problem ;(
Mam zamiar włączyć sobie simy a tu piszę żebym zaktualizowała, no to naciskam "tak" i aktualizuję się .. czekam i czekam ... jest już 99% i tak cały czas długo ... wkurzyłam się i wyłączyłam. Patrze na szczegóły tej aktualizacji, a tam piszę że ona dotyczy także The Sims 3 Kariera, no ale jej nie mam :/ Nie wiem co teraz zrobić bo chciałabym zaktualizować, ale ile można czekać ?

Edit: I ta aktualizacja wyświetlała mi się w EADM, a jak w starcie gry włączam folder : Aktualizacja gry to naciskam "Aktualizuj teraz" i mi się wyłącza z paska menu i wgl z ekranu ? o co chodzi ? proszę o pomoc
Edit2: Przed chwilą mi się pokazało takie coś :
PatchProgress.exe - Nie można znaleźć składnika
(Duży czerwony krzyżyk) Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono QtCore4.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić problem.

To znaczy, że muszę odinstalować simsy i od nowa zainstalować ?

Ostatnio edytowane przez Paulasia12 : 19.08.2010 - 21:48
Paulasia12 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.