EDIT: już wiem! ^^"
Trzeba nacisnąć na podłogę(zwykle wyświetla się wtedy opcja 'podejdź tutaj') i pokaże się "szukaj duchów"!
Ale zostawię ten opis,jakby ktoś miał podobny problem
Mam pytanie co do łowcy duchów... Mam sima, który osiągnął już któryś-tam poziom tej kariery i może wyszukiwać zjawy. Podobno. Nie pojawił mi się żaden sprzęt do tego, nawet tego podstawowego zbieracza zjaw nie ma on w swoim plecaczku... Póki co nie było problemu, bo jak były zjawy wystarczyło najechać na nie myszką i wypędzić czy tam egzorcyzmować przedmioty... Ale teraz koleś ma "znaleźć duchy" w jakimś domu, to się chyba nazywa niepokojąca obecność czy jakoś tak... I pojechał do tego domu i nic! Nie mogę nic zrobić, żeby zaczął ich szukać, sama nigdzie ich nie widzę, a on tylko chce sobie oglądać TV w tym domu...
Uf. Przepraszam. Troszke sie rozpisałam.
W każdym razie - wiecie może, o co chodzi? Czy powinnam mieć jakiś specjalny sprzęt do wyszukiwania duchów i gdzie go znaleźć? A jeśli nie, to jak zmusić sima do szukania ducha?
P.S.
Kiedy awansował była informacja, że otrzymuje jakiś-tam sprzęt, ale w ekwipunku nic nie było...