View Single Post
stare 20.08.2010, 12:14   #99
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???

@up: ciąże nastoletnie masz w Inteenimatorze.

Jak dla mnie życie simów mogłoby być bardziej rozbudowane. Dzieci mogłyby chodzić na jakieś dodatkowe lekcje czy coś, więcej interakcji (szczególnie 3 najmłodszymi grupami wiekowymi!), choroby (sama sobie je co prawda stwarzam i Simy na nie umierają, ale jakby były wbudowane, to byłabym mega szczęśliwa!), o praniu, prasowaniu i wgl sprzątaniu już chyba mówić nie muszę. Z TS3 bym wyciągnęła tryb projektowania i dała do "dwójki", bo to naprawdę fajna rzecz! Do tego zabieranie małych dzieci na wakacje, "lepsza" dziedziczność cech osobowości, wzrost i więcej "postur" Simów też by mnie zadowoliły, relacje typu "ciocia - siostrzeniec" - żeby wychodziły dalej aniżeli poza ten podstawowy krąg z TS2 (bardzo by mi się to przydało!) i trochę bardziej rozbudowany tryb budowania - żeby niektóre rzeczy (np. różna wysokość dachów) dało się zrobić bez kodów.

Ale z drugiej strony sobie myślę, że jakby część z tego dodać do gry, w ciągu 3 godzin zrobiłabym w grze połowę mniej z tego, co teraz mi się udaje zrealizować.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem