Ellie co się stanie z Vanessą to już moja słodka tajemnica, ale ja już wiem!xd Co do zdjęć Clarka, nie miałam siły już się bawić ;>
Searle dziękuję, na Ciebie zawsze mogę liczyć, jeżeli chodzi o błędy i literówki
yaoi fan Jack i Gaby? Hm, póki nie planuję takich zwrotów akcji, ale to zależy od nastroju
Cytat:
Napisał yaoi fan
"Chwycił obie ręce dilera, wykręcając je do tyłu, uderzając jego twarzą o ścianę. Wyciągnął z kieszeni mały pistolet, przykładając go do głowy Latynosa." Jak chwycił obie ręce, to ja rozumiem że dwiema rękami, bo jedną to trochę trudno ;] A broń wyciągną którą? Chyba Clark nie ma jakiejś trzeciej niewidzialnej dłoni  ?
|
No tak, wykręcił ręce obiema rękami<masło maślane>, ale trzymać ręce jedną ręka nie jest trudno, zwłaszcza jeśli napastnik przygważdża ofiarę ciałem do ściany, no a wtedy ma się jedną rękę wolna ;> nie wiem czy to zrozumiałe, chyba nie, no ale nie umiem tego wytłumaczyć xd
_natalia_Dziękuję Ci bardzo, co do kolejnego odcinka to jeszcze nie myślałam o tym, skupiam się teraz na krótkich, 3stronicowych opowiadaniach, może je też kiedyś tu wstawię
Może ktoś jeszcze się wypowie i skomentuję?