Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 26.08.2010, 23:03   #424
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

natalia no to się domyślaj, ja nie pisnę słówka! <zamyka usta na klucz>

Panna Lu
-więc mówisz, że artystyczny nieład jest fajny? xD
-Alia jest chora, ale po prostu tak ją zafascynował "ciastek", że zapomniała o wszystkim
mogłam o tym wspomnieć ^^
- no i miło mi czytać, że odcinek był odstresowujący, bo w następnym będziecie musieli sobie przygotować środki na uspokojenie

Akinimo
- Alia nie oskarżyłaby go o nic ani by nie ryczała... może pokuszę się, żeby to wyjaśnić w następnej części...
- czemu nie skomentujesz, aż tak źle? xD
- i tak ma dorysowane majtki w porę się kapnęłam, że nie taka ma być fota (w porę czytaj - jak wyłączyłam grę ) wiec musiałam użyć magii photoscape'a

Paulasia12 Alia dopiero się rozkręca a to jak się rozkręci będzie winą pewnej osoby... no i chyba ci nie muszę nic pisać na temat rozwinięcia romansu?

Czekoladka odebrał telefon bo był pewien, że to Marco kto mógł dzwonić o drugiej w nocy? No a "Alusia" potem będzie jeszcze gorsza... w 50% zmieni się jej charakterek...

Dzięki za komentarze dziewczyny

EDIT: zapomniałam dodać, że jutro wkleję tu bonusik ^^ dostaniecie zdjęcia tego "faceta którego uważacie za słodkiego" w skrócie: Colina
No a następny odcinek dopiero w kolejnym tygodniu, wiec musicie uzbroić się w cierpliwość bo teraz kolej pisania bonusa w temacie Vincent and Marco a potem w kolejce czeka Vorg
NIE ROZSTROJĘ SIĘ KOBIETY!
więc musicie grzecznie poczekać ^^

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 26.08.2010 - 23:11
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem