View Single Post
stare 28.08.2010, 14:43   #11
Neillé

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: NRaas - Supercomputer mod

Przepraszam, że tak się wcinam w temat, ale mam problem (trochę inny) właśnie z tym modem, więc chyba lepiej tu napisać niż zakładać nowy
Otóż (kieruję się do tych, którym ten mod działa), sprawa wygląda tak: mam kilku-pokoleniową rodzinę w kilku domach, którą przeniosłam do innego miasta. Najstarsze pokolenie, które żyje to czterej bracia (każdy mieszka w innym domu ze swoją rodziną). Oczywiście ich drzewa genealogiczne się "zresetowały" po przeprowadzce, więc żaden z nich nie ma już w nim swoich pozostałych trzech braci i są dla siebie tylko znajomymi. Ściągając ten mod miałam nadzieję, iż przywrócę ich opcją Sim->Advanced->Family->Add Sibling. Niestety - nic się nie dzieje, do drzewa nie dochodzi żaden sim. I co zauważyłam? Że tak dzieje się tylko z simami z tej rodziny. Gdy np. chcę dodać mojemu simowi, zamiast jego brata, jakiegoś obcego sima - wszystko idzie cacy. A jak dodaję jego "byłego" brata to po prostu nie działa.
I moje pytanie: dlaczego? Czy ktoś tak miał? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.