siemasz
no więc tak ;
po 1 :
moja simka w dodatku ts2 (na studiach) , rapowała za napiwki , zaraz przybiegli do niej ; jej chłopak i 3 przyajaciółki
. Honorata , Eliza i Wiktoria wzdychały na nią jakby była jakimś mega przystojniakiem a jej chłopak (Dobrosław) gwizdał na nią
, że mu się podoba i skakał.
Ps . zachowanie Dobrosława mnie nie dziwi , ale jej przyjaciółek tak.
po 2 :
Denerwuje mnie , że do mojego kampusu non stop przychodzi "Mateusz Młynarz" pod postacią "maskotki krowy" ,
najpierw denerwuje wszystkich do okoła a potem uwodzi ich , albo jeszcze zapala zapałki pod czujnikami od pożaru ,
i wtedy zaczyna się lać woda i moja simka musiała to wszystko sprzątać póki nie zatrudniałam sprzątacza

.
Była taka sytuacja , że Dobrosław ( o którym już wspominałam ) , podszedła do niego "maskotka krowa" i zaczeła go uwodzić,
moja simka miała we wspomnieniach , że (już się nie przyjaźni , że jest wrogiem
i jej ukochana osoba znalazła miłość w ramionach innego sima )----> chodzi o maskotkę krowę !
później moja płakała , ale naszczęście jej już przeszło

.
po 3 :
Moja simka dała ( krowie maskotce ) odprawę (50zł) i powiedział , że już do mnie dzisaj nie przyjdzie a po 5 simowskich minutach ,
przyszedł znowu !
wkurzyłam się i go usunełam Forcce errorem , ale jutro przyjdzie pewnnie znowu ! ;\
po 4 :
miałam wcześniej taką simkę (imienia i nazw. nie pamiętam)
, która chodziła na randki podajże do Flambiru ze swoim chłopakiem...
no i się całowali bo mieli takie pragnienia...
podeszła Zadecka i skarciła jej chłopaka , po 5 simowskich min. podeszła znowu i uderzyła moją simkę torebką w twarz !
czasem mnie ta Baba wkurza ! a was ?
@mod edit: proszę, użyj następnym razem opcji "szukaj"