View Single Post
stare 02.09.2010, 18:23   #2
ona116
Guest

Domyślnie Odp: Nie mogę zainstalować Sims 2 ponownie

Cytat:
Napisał Lexie Zobacz post
Nie ma żadnych wpisów.
Teraz już komputer nie żąda żadnego konkretnego dodatku. Po zainstalowaniu pojawia się tylko komunikat:
"Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić."
Ooo! Mi też tak się dzieje. Na laptopie miałam zainstalowane Simsy podstawę i kilka dodatków (Zwierzaki, Osiedlowe życie, IKEA i Mundial - nieoficjalny, ale ze stronki EA). Po pewnym czasie ściągnęłam z internetu SimPE i po zainstalowaniu go gra nie chciała mi wejść. Odinstalowałam SimPE, wszystkie dodatki oraz podstawę i sformatowałam dysk D, na którym miałam wszystkie pliki gry (nie licząc tego w Dokumentach, które też usunęłam). Teraz, gdy próbuję włączyć Simsy wyskakuje mi właśnie taki tekst: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić ."

EDIT:

Już udało mi się włączyć. Okazało się, że w rejestrze sustemu miałam plik SimPE. Usunęłam go i wszystko inne związane z Simsami, zainstalowałam poniwnie i już wszystko działa. Lexie, polecam ci zrobić to samo A wszystko dzięki użytnikowi Kowalino! Jakby co, to w tym temacie dobrze opisali rozwiązanie tego problemu: http://forum.thesims.pl/showthread.p...iwa+wersja+gry

@starlight: MODRUJĘ!

Ostatnio edytowane przez Starlight : 02.09.2010 - 21:20
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Naruszenie Regulaminu