Cytat:
Napisał ermine
rudzielcu, w pisaniu! W robieniu fot zresztą też. ^^
Widać, że bardzo się starasz, żeby były jak najlesze.
To zdjęcie Marco z pochylona głowa mnie totalnie rozstroiło wczoraj. 
|
no daj spokój, nie jestem aż taka dobra, po prostu się przykładam
Cytat:
Napisał Zosia$
Szkoda, że tak późno... Ale zamiast użalać się nad tym, nacieszę się fotami Marco & Vincenta...
|
no przykro mi, może się zabiorę dzisiaj to wcześniej będzie
Cytat:
Napisał Kinkarus
Świetny odcinek! Wiedziałam że Alia z Colinem się znowu stykną, ale nie spodziewałam się ze tak szybko! Czekam na następny odcinek.
|
No teraz to już nie będzie tak szybko z tym ich "stykaniem"
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
no ładne,przeczytałam z nudów tylko ostatni rozdział i ...
dawaj nowy odcinek!nie wiem o co chodzi od początku,ale teraz MUSZĘ się dowiedzieć,czy zabiją tego dupka co zgwałcił Mei!
wciągnęło mnie to FS.jakbym tego Gabriela dorwała to bym mu własnego penisa dała do zjedzenia na surowo!
to żeś sobie zyskała czytelniczkę.nie bądź potwór i pokaż nam co dalej!
|
Chryzantemo (

) chyba tak do Ciebie mówią? ^^
Nie spodziewałam się, że przywieje Cię do mojego romansidła, jest mi bardzo miło, że Cię urzekło

Niestety w tym przypadku muszę być potworem i powiem, że z nowego rozdziału nie mam napisanej ani literki

Obiecałam sobie zabrać się za drugie FS bo dawno nie dawałam tam odcinka, więc jeszcze chwila minie (obiecuję, że nie długa

) zanim wstawię następną część
Cytat:
Napisał akinimo
Dostęp do neta miałam ograniczony (rodzice przyjechali na urodziny brata) i dopiero teraz zauważyłam odcinek...
Nie... Nie zrobiłaś tego. Gabrysia wykastrować siekierką!
A Alia z Collinem... Nadal mam zdanie, że oni nie powinni tego robić.
Wybacz, zatkało mnie i jakoś nie mam weny do komentarzy. Jeszcze się wkurzyłam na historyczkę - drugi dzień, a ta już trzy strony ćwiczeń do domu...
|
Wybaczam
Wiem, ostatni odcinek był drastyczny, ale MUSIAŁAM i przepraszam za to.
No a Alia z Colinem nic nie zrobili, więc możesz być spokojna
Dziękuję za komentarze