View Single Post
stare 05.09.2010, 08:22   #175
Sherlock
Guest

Domyślnie Odp: Simy (TS3) by marandile

Cytat:
Jak już mówiłam - wyczerpałam zasób ładnych nosów, dlatego muszę robić brzydkie.
Mhm, czyli jak malarz wyczerpie wszystkie kolory to musi malować bohomazy?
Cytat:
Dlaczego nie możesz zrozumieć, że simka albo jest ładna, albo oryginalna?
Boże, już mi ręce opadają.
Powiedz mi, jakim cudem u innych są simki oryginalne, a zarazem piękne? Nie wmawiaj mi, że tych dwóch cech nie da się połączyć, bo to nieprawda.
Cytat:
Możesz mi udowodnić, że tak nie jest stwarzając kilkanaście simek, które będą piękne i różnorodne, a wtedy przyznam, że się mylę.
Nie mam dodatków z neta, ale po prostu zajrzyj do paru tematów z simkami. Jestem pewny, że jak znajdziesz już kilka pięknych, to zauważysz, iż są to bardzo różnorodne simki. I nie pisz mi, że do dlatego, gdyż były tworzone przez inne osoby, bo to wcale nie jest argument. Są piękne i oryginalne, i koniec. Więc nie wmawiaj mi bajek, że nie można tworzyć simek z tymi dwoma cechami jednocześnie!
Cytat:
Tak w ogóle, to mogę się załozyć, że gdybym od początku robiła różnorodne prezentacje simek, w przepięknych krajobrazach i sceneriach, to nigdy nie powiedzielibyście, że moje simki są identyczne.
No nie wiem, przy ocenianiu twarzy na pewno zwrócilibyśmy uwagę na to, że byłyby podobne do poprzednich.

Jeśli 3/4 komentarzy to "simka jest taka jak poprzednie", to chyba jest, nie? Zrozum to wreszcie. Tobie może się wydawać, że zrobiłaś coś naprawdę dobrego, ale potem okazuje się, że jednak nie było to takie dobre, jak przypuszczałaś. I to nie jest nic nadzwyczajnego, bo coś takiego zdarza się bardzo często.
Więc, na miłość boską, przestań mówić, że to zupełnie inna simka, skoro 80% komentujących temu przeczy!