View Single Post
stare 06.09.2010, 21:32   #13
pensivelane

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Renowacja - Droga Donikąd 91 by pensivelane

Cytat:
Napisał Sherlock Zobacz post
Zacznę bardzo nietypowo, bo od prysznica Chyba jest źle ustawiony, bo "klamka" znajduje się od strony kibla XD I jak simowie tam będą wchodzić? No, chyba że mi się coś wydaje, albo to musi tak być... Nie wiem, nie mam tego prysznica w grze Ściągany zapewne, a ja nie ściągam nic (poza rzeczami do filmów, ale nvm ). A pralka jest na dwie kratki, czy kodem dałaś na środek? Bo jakby się uprzeć, to umywalka by się zmieściła ;D Ale wersja hardcore mycia rąk, którą przedstawiłaś, też jest niczego sobie xDD Ogólnie fajna ta łazieneczka, tylko niech tam simowie uważają, jak bedą wstawać z kibla, bo mogą walnąć głową w tę półkę, która nad nim wisi =D Tyle, jeśli chodzi o łazienkę.
W kuchni faktycznie trochę za bardzo naciapane, no ale dosyć umiejętnie, więc nie będę się już czepiał. Chociaż nie ukrywam, że lepiej by to wyglądało, gdyby było bardziej czystko Na ścianie wisi bardzo fajny zegarek ;D Można się z niego dowiedzieć, że robiłaś zdjęcia o 10:10 -[Uwaga, nagły przeskok do sypialni!]-> Trochę mi nie pasują te plakaty w oknie, i ilość poduszek w łóżku mnie przeraża xD No i mogłaś dać jakiś dywan na te drewnianą podłogę, a nie taka goła jest XDD Salon pominę, bo jest bardzo zwyczajny, i nie ma co przy nim pisać, ale dorzucę jeszcze słówko o podwórku
Pralka: Kod, a jak. Nie wiem, co zmiesciloby się w tej łazience oprócz toalety i prysznica. Prawie jak winda. Simy są bardzo sprytne, po prostu nie będą wchodziły do łazienki, bo sfiksują jeszcze bardziej niż kiedy nie mogą przejsc po jakims kwadraciku.
Plakaty w oknie: Też mi nie pasowały, ale nie chciałam dodawać już firanek, byłyby jedyne w całym domu xd. Nie mam zbyt wielu sensownych!
Prisznic: Bardzo możliwe, że jest źle ustawiony, ale jak gram na kody i mebluje mieszkania to zawsze mam z nim problem. Szczególnie jak wejscie nie jest dobrze oznaczone, to mogiła w moim przypadku.

No i dziękuję za wysokie noty Myslalam, że będzie gorzej

I can feel your heartbeat under your black, black leather
In your gateway call, boy take me away forever
pensivelane jest offline